Феновете на хитовия турски сериал “Безмилостен град не без основание

...
Феновете на хитовия турски сериал “Безмилостен град не без основание
Коментари Харесай

Джерен и Дженк са гаджета в реалния живот?

Феновете на хитовия турски сериал “Безмилостен град ” не без съображение си задават въпроса дали двама от основните герои са гаджета отвън снимачната площадка.

Твърди се, че актрисата Бахар Шахин (Джерен) се е разделила с приятеля си Дженан Адъгюзел, поради доближаването си Озан Долунай (Дженк). Още повече, че малко след края на последните фотоси за теленовелата, двамата са засечени в целувка измежду бял ден.

Коментарът на Бахар обаче е следният: “Разбира се, че не сме се целували! Озан ми сервира подарък и за признателност го целунах по бузата. Искам тази тематика да се затвори, тъй като не ми е прелестно да чета такива неща. ”

От турски издания излиза наяве, че новата година не е тръгнала доста добре за младата актриса. 23-годишната Бахар е постъпила в болница за интервенция на яйчниците, а преди този момент е преболедувала и коронавирусна зараза. Всичко това я е предиздвикало да напусне екипа на сериала “Семеен татко ”.

Но пък в обществените мрежи тя обявява възобновяването на връзката си с Дженан, който документирано целува по бузата по еднакъв начин… както това е направила с Озан.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР