Феновете на Франки Бридж обявяват официалното настъпване на пролетта, след

...
Феновете на Франки Бридж обявяват официалното настъпване на пролетта, след
Коментари Харесай

Феновете на Франки Бридж казват, че „пролетта е пристигнала“, докато тя се възхищава в жълт костюм, който се продава

Феновете на Франки Бридж афишират формалното настъпване на пролетта, откакто членът на панела Loose Women облече жълт костюм „ иглика “ от ASOS в най-новото й шофиране. Още по-хубавото е, че този луксозен жълт комплект от две елементи, който е съвършен комплект за пролетна женитба или даже ярка визия за офиса, е в продажба, като в този момент дружно костват единствено £73 вместо £100.

The Участничката в панела Loose Women показа поредност от визии на H&M, Mango, Topshop и ASOS в ролка в Instagram и озаглави видеото: „ Обичам цялото наличие от седмицата на модата, изключително уличния жанр. не знам за вас, момчета, само че през доста време виждам тези супер стилни хора и просто си мисля по какъв начин го вършат!!

„ Някои от външния тип наподобяват нереалистични/неотносими за превеждане в всекидневието момиче, само че в действителност не е правилно! Забавно е да се вдъхновяваш от стиловете на разнообразни хора и да вземаш детайли от външния тип, който обичаш! Ето някои от обичаните ми визии, които пресъздадох, употребявайки парчет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР