Феновете на Ботев Пловдив излязоха с нова декларация, свързана със

...
Феновете на Ботев Пловдив излязоха с нова декларация, свързана със
Коментари Харесай

Феновете на Ботев Пд с нова позиция за Колежа

Феновете на Ботев Пловдив излязоха с нова декларация, обвързвана със строителството на стадион " Христо Ботев ". Те припомниха думите на Бойко Борисов, който съобщи, че гласуваните 12 млн. лв. от Общинския съвет в Пловдив са за изцяло приключена козирка на оборудването. 

Ето позицията на последователите на " канарчетата " без редакторска интервенция: 

" Уважаеми Ботевисти,

На 05.11.2022г. в качеството си на ръководител на политическа партия, която е издигнала ръководството на град Пловдив, Бойко Борисов се срещна с представители на жълто-черната общност на северната естрада на стадион Христо Ботев. В къс диалог се опитахме за следващ път да търсим помощ в тежката борба за градежа на нашия дом. Опитахме се да разкажем за безпомощността ни да се борим с бюрократичните способи, с които възложител, проектант и реализатор задушават опитите ни да се преборим за осъществяването на стадион „ Христо Ботев “ по план и най-много за покритието на всички трибуни с цялостна приключена козирка, А НЕ МЕТАЛНА КОНСТРУКЦИЯ!

В резултат от тази среща, считано от през днешния ден в 14:30 ч., когато е идната седмична оперативка за строителството на Колежа, а и на всяка последваща, ще участва строителен инженер, изпратен персонално от господин Борисов.

Пред нас стои задачата този човек да бъде осведомен с проблемите, които срещаме ежеседмично при връзката си с възложител, проектант и строител, виновни за завършването на стадиона по по този начин мечтания от всички нас план!

С вяра сме, че поддръжката, която е получило ръководството на града ни, ще заслужи своето доверие, тъй като досега в качеството им на възложител и инспектор на един от най-важните планове в града са под всякаква рецензия и от ден на ден ни карат да пристъпваме към крайни ограничения!
Доверието е изчерпано от дълго време, а то може да бъде върнато единствено с действителни дейности преди локалните избори идната есен!

Господа заинтригувани лица, в срещата ни господин Борисов ясно напомни, че гласуваните 12 милиона на общински съвет Пловдив са за покриването на
стадион „ Христо Ботев “ с ЦЯЛОСТНА ЗАВЪРШЕНА КОЗИРКА, без това да е обвързвано, с каквато и да е етапност и без значение от желанията ви да отклоните средства за видео наблюдаване, осветяване, пожароизвестяване, озвучаване и обявяване към „ верните “ компании на повишени цени!

Обединени фракции Бултрас
Сдружение Клуб на последователите на Ботев Пловдив
Сдружение ПФК Ботев "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР