Феновете на Барселона, които имат правото да гласуват за президент

...
Феновете на Барселона, които имат правото да гласуват за президент
Коментари Харесай

Война на Камп Ноу! Феновете: Барса умира! Да изгоним този плъх Бартомеу от клуба!

Феновете на Барселона, които имат правото да гласоподават за президент на клуба, събират подписка, с която да провокират предварителни избори. Те са гневни на сегашния властник Хосеп Мария Бартомеу за метода, по-който " дърпа конците " на " Камп Ноу ". Дясната ръка на някогашния необут Сандро Росел направи редица безумни прехвърляния, последният от които привличането на 29-годишния Паулиньо от Гуанджоу за 40 милиона евро. За същата сума се чака да си тръгне юношата на клуба Сержи Роберто, който вкара победния гол при феноменалния поврат против ПСЖ - 6:1.

Ето какво пишат почитателите на Барса:

" Нашият клуб умира!

Ти имаш силата да се разграничиш от Сандро Росел и Бартомеу, който е като него!

При Хосеп Мария Бартомеу Барселона изгуби своята еднаквост. Философията на Йохан Кройф беше унищожена. В момента клубът ни не може да притегли мощен футболист и да печели трофеите, които печелеше преди години.

Бартомеу е другар на Росел, който се е запътил към пандиза поради измами при прехвърлянето на Неймар от Сантос в Барса.

Бартомеу усилва цените на билетите. Той желае милиони за себе си и мисли, че тъкмо ти си простакът, който ще изпълни тези джобове с евро!

Бартомеу е некадърен да направи един добър входящ трансфер. Привлича единствено футболисти със противоречиви качества за огромни суми. Последният образец е Паулиньо.

Този президент и хората към него изгониха Дани Алвеш, тъй като бил остарял, а в този момент взимат 29-годишния Паулиньо от Китай! Това управление не предлага нов контракт на капитана, на легендата Иниеста и най-вероятно той също ще си тръгне след края на сезона.

Бартомеу умъртви школата на клуба. Вече не се постановат юноши, а се дават милиони евро за ветераните Арда Туран и Паулиньо. Арда му трябваше поради пазара в Турция, с цел да е удовлетворен един от спонсорите... " Беко ".

При Бартомеу Барса завоюва 1 пъти Шампионска лига за 3 години. Реал подвигна 3 за 4 години...

Вече няма " Уницеф ", има Катар и Ракутен!

Ако искаш всичко това да спре и да гледаш по какъв начин още веднъж Барса подвига купите, а не Реал - дай своя глас за предварителни избори! Да изгоним този плъх от " Камп Ноу "! ", зоват почитателите " сосиос ".

 Барселона купи Паулиньо от Гуанджоу за 40 милиона евро! Обновена
Барселона купи Паулиньо от Гуанджоу за 40 милиона евро!

Сложи му откупна уговорка от 120 милиона
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР