Феновете на Арсенал се подиграха на акаунта на Челси в

...
Феновете на Арсенал се подиграха на акаунта на Челси в
Коментари Харесай

Феновете на Арсенал се подиграват брутално на Челси, след като забелязаха пренебрежението на Кай Хаверц в социалните медии

Феновете на Арсенал се подиграха на акаунта на Челси в обществените медии, откакто не съумяха да назоват името на Кай Хаверц, когато оповестиха голмайсторите във вторник вечер.

Артилеристите победиха своите лондонски противници с 5-0 на Емирейтс, вкарвайки пет, като усилиха преднината си на върха на таблицата. Хаверц играеше против тима, който го продаде през лятото и остави своя отпечатък, като означи два гола в границите на осем минути от второто полувреме.

Германецът беше счетен за остатък на условията на Стамфорд Бридж, като сините завоюваха. Въпреки бавния старт на живота си в алено, Хаверц в този момент превъзхожда в ролята на подправена деветка и се радва на лилаво леке ​​за преследвачите на купата.

Челси предоставяше актуализации за мача в своя Twitter акаунт, назовавайки името на Леандро Тросар и Бен Уайт като голмайстори. Когато резултатът стана 3-0 и 4-0, админът отхвърли да уточни Хаверц, което беше видяно от почитателите на Арсенал.

Един каз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР