Феновете на ароматите могат да купят аромат на стойност почти

...
Феновете на ароматите могат да купят аромат на стойност почти
Коментари Харесай

Опитах трика за натрупване на сделки с ботуши, който кара купувачите да бъдат „разкошни“ 67 британски лири без парфюм

Феновете на ароматите могат да купят мирис на стойност съвсем 160 английски лири на половин цена с трик за струпване на покупко-продажби, който ви кара да не една, само че две безвъзмездни бутилки парфюм. Идеален за Деня на майката, купувачите ще се завършат с 80 мл от известния мирис - състоящ се от една бутилка с цялостен размер и два спрея, подготвени за пътешестване.

Това идва, когато търговецът на дребно за здраве и хубост понижи цената на десетки бутилки аромати преди 10 март - и една договорка ми се стори прекомерно изкушаваща, с цел да я пропусна, тъй че взех решение да я опитвам.

Бутилка от 50 ml Armani Si нормално коства на купувачите £92, само че любимецът на улицата сега има £15 отстъпка от определения мирис, сваляйки цената до £77. Но като човек, който е работил за Boots и в никакъв случай не е плащал цялостната цена за нищо, аз съм усвоил изкуството на подреждането на покупко-продажбите, с цел да получа най-хубавото за парите си - и към момента бях сюрпризиран, когато получих повече, в сравнение с чаках, когато Натиснах „ доба...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР