Фенове сме както на мощните и красиви коли, така и

...
Фенове сме както на мощните и красиви коли, така и
Коментари Харесай

Блондиката, която кара най-скъпите и бързи автомобили в света

Фенове сме както на мощните и красиви коли, по този начин и на красивите дами. Затова профилът на една русокоска, в който изобилства от първокласни коли, съумя да притегли вниманието ни.

Алекс Хърши е от Австралия. Работи като радиоводещ от 2008 година, когато взема решение да се реалокира в Дубай дружно със своя брачен партньор . Прави го с концепцията да стане " carfluencer " и да прави ревюта на най-бързите и скъпи коли на света. А къде другаде може да ги откри на едно място, с изключение на в арабското емирство...

През 2013 година Хърши започва свое предаване в локално радио, обвързвано с коли. Създава редица потребни връзки, които й оказват помощ да се допре до едни от най-уникалните модели на четири колела.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Alex - that girl with the cars (@supercarblondie) на Юни 18, 2020 в 8:24 PDT

А когато Instagram стартира да набира все по-голяма известност, 33-годишната австралийка основава своя профил в обществената мрежа - Supercar Blondie . " Алекс - момичето с колите ", както самата тя се разказва там, се трансформира в най-популярния " carfluencer ".

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Alex - that girl with the cars (@supercarblondie) на Май 20, 2020 в 12:42 PDT

Днес тя има над 6.4 милиона почитатели и още над 4 милиона в YouTube, където качва задачите ревюта на колите и събира по над милион гледания. А ползата към себе си и това, което прави, съумява и да материализира сносно.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Alex - that girl with the cars (@supercarblondie) на Апр 11, 2020 в 8:42 PDT

Според LAD Bible, Хърши печели по 1.4 милиона $ годишно от представянето на суперавтомобилите. А за платена обява в профила си желае и получава над 30 хиляди $.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Alex - that girl with the cars (@supercarblondie) на Мар 13, 2020 в 9:49 PDT

Ние обаче нямаме нищо срещу тези суми, тъй като русокоската ни дава неповторимата опция да разгледаме от близко коли, за които единствено сме чували, че съществуват .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Alex - that girl with the cars (@supercarblondie) на Мар 8, 2020 в 2:30 PDT

Сред тях доста са в една-единствена численост, както и редица прототипи на суперавтомобили, които BMW, Mercedes и други марки са показали единствено един път и сигурно ще изчакаме да влязат в серийно произвеждане, в случай че това изобщо се случи.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Alex - that girl with the cars (@supercarblondie) на Мар 22, 2020 в 9:18 PDT

Колите на бъдещето и колите на сегашното в Дубай пасват по този начин добре на Хърши, а ние няма по какъв начин да не й завидим, че има опцията да седне и зад кормилото на някои от тях и да тества опциите им на писта.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Alex - that girl with the cars (@supercarblondie) на Юни 7, 2020 в 9:34 PDT

Преди броени дни пък австралийката се похвали с новия си персонален суперавтомобил - McLaren 720S , чиято цена стартира от 300 хиляди $ и доближава до над 500 хиляди. Него тя добави в гаража си, където към този момент има бял, състезателен Rolls-Royce.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Alex - that girl with the cars (@supercarblondie) на Юли 1, 2020 в 8:21 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР