Феноменалната актриса и певица явно е започнала да изкуфява на

...
Феноменалната актриса и певица явно е започнала да изкуфява на
Коментари Харесай

Барбра Стрейзанд: Чарлз ми поиска снимка, за да задоволява тайните си страсти

Феноменалната актриса и певица очевидно е почнала да изкуфява на остарели години, откакто хвърли сензационна бомба за връзките си с настоящия английски монарх Крал Чарлз. 81-годишната звезда разкри, че в далечната 1974 година тогавашният принц я помолил за нейна фотография, пред която да се самозадоволява, защото била в тайните му мечти.

Барбра Стрейзанд даде обещание да опише всичко в детайли в идните си записки, които напълно предстоящо ще се трансфорат в гореща световна сензация.

„ Запознахме се в Ню Йорк преди близо 50 години. Чарлз беше много срамежлив първоначално, само че след това ми призна, че от младеж е влюбен в мен. Не се опита да ме смъква, само че ме помоли за настояща моя качествена фотография, която да употребява, до момента в който се самозадоволява “ – хвърли бомбата певицата.

Кралският замък, напълно предстоящо, още не е коментирал пикантните изказвания на Барбра. Но като се знае що за усет има Негово Величество (сещайте се за Камила), нищо чудно да намира дългоносата какичка за привлекателна жена.

В интерес на истината баба Барбра постоянно е била с много разкрепостено държание и е предходна през леглата на не един и двама известни мъже. Като се стартира от тенисиста Андре Агаси и се стигне до артиста Уорън Бийти.

Доколко е свършила работа обаче фотографията на Барбра в тайния живот на Чарлз, можем единствено да гадаем...

Източник: „ Уикенд “

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР