Фенклубът на Марек сезира Районната прокуратурата в Дупница за кражбата

...
Фенклубът на Марек сезира Районната прокуратурата в Дупница за кражбата
Коментари Харесай

Сезираха прокуратурата за кражба на култов транспарант, уличени са ултраси на ЦСКА 1948

Фенклубът на Марек сезира Районната прокуратурата в Дупница за кражбата на голям транспарант след мача с ЦСКА 1948 в събота, оповестява Zadupnitsa. Онзи ден жалбата до прокуратурата бе импортирана публично от ръководителя на фенклуба Борислав Рударски.

Става дума за транспаранта " Марек - тимът на Югозапада ", който бе неизменима част от всяка домакинска среща на отбора от години. Той обаче е липсващ, а към момента не е ясно кой тъкмо го е откраднал. От фенклуба са го били оставили за неделната среща сред ветераните на Марек и Левски, с която се отпразнуваха 65 години от от откриването на стадион " Бончук " и 40 години от успеха на Марек над Байерн (Мюнхен).

Съмненията за похищението падат върху почитателите на ЦСКА 1948, които бяха към 50-ина в бранша за посетители. В жалбата си Рударски упорства да бъдат прегледани записите от камерите на стадиона, които покриват и бранш " В ", прочут още като " Слънчев брег ", а против причинителите на кражбата, в случай че се счете, че е закононарушение, да бъде формирано досъдебно произвеждане.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР