Фен на легендарния сериал Приятели“ забеляза мистериозен член на екипа,

...
Фен на легендарния сериал Приятели“ забеляза мистериозен член на екипа,
Коментари Харесай

Този факт, свързан с Дженифър Анистън, остава незабелязан повече от десетилетие

Фен на именития сериал " Приятели “ видя тайнствен член на екипа, за който се допуска, че е заменил Дженифър Анистън в няколко подиуми.

Интересно е, че този факт остава неусетен повече от десетилетие след края на шоуто. В сезон 9, епизод 15, " The One With the Mugging “, Анистън ненадейно изчезва в една избрана сцена, а на нейно място стои изцяло непозната жена.

За откритието беше писано за първи път през 2015 година на RecentlyHeard.com, като се показва, че Анистън е в кадър по едно и също време с някой, който се счита за неин дубльор. В епизода Рейчъл влиза в жилището на Моника, с цел да каже на Джоуи, че е получил прослушване с измисления прочут артист Леонард Хейс (Джеф Голдблум). Но когато камерата се връща към Джоуи, на мястото на Рейчъл стои непозната жена, която несъмнено не е Дженифър Анистън.

Подобен случай има и в епизод 4 още веднъж от сезон 9 " The One With the Sharks “. Тогава Анистън още веднъж е сменена по ссредата на сцената. На към 12 минути и 20 секунди в епизода Моника и Рейчъл седят на масата в жилището на Моника, преди Джоуи да влезе и да се причисли към тях, а Рейчъл носи жълто горнище и къдрава коса, написа " Телеграф ".

Докато камерата се реалокира към Моника, в долната лява част на екрана може да се види друга жена, седнала до нея, облечена в синьо горнище и права коса.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР