Фаталните жени в живота на един мъж са онези, които

...
Фаталните жени в живота на един мъж са онези, които
Коментари Харесай

Фаталните жени на Зодиака, които е невъзможно да бъдат забравени

 3794-ccd193-computerdesktopwallpaperscollection1196-041
Фаталните дами в живота на един мъж са тези, които оставят вечно диря в сърцето и паметта му. Кои са те съгласно Зодиака?

Да обикнете за цялостен живот е, несъмнено,  действително и е добре, когато това се случи. Но става  и противоположното – разлъка. И откакто двойката се раздели, което не постоянно става другарски, на „ изоставеният “ не му е елементарно. Особено в случай че неговата пристрастеност са били жени  Близнаци, Скорпион или Дева съгласно хороскопа, защото те не могат да бъдат забравени.

Какво има  в тези дами, което кара мъжете  дълги години да ги помнят и непрекъснато да съпоставят?

Близнаци

Изключителни дами. Като предписание, те са красиви. Нещо повече, те даже не би трябвало да се пробват да наподобяват добре. Както с грим, по този начин и без него. Не е ясно за какво природата им дала такава естествена хубост, която пленява сърцата на романтиците.

Те са самостоятелни. И това доста се харесва на мощния пол. Те постоянно могат да се оправят с проблемите си. Понякога, несъмнено, техният метод е малко необикновен, само че резултатът е по-голям.

Близнаците са доста умни. Между другото, те в никакъв случай няма да разрешат на някой да разбие сърцето им. Те са рационални и бдителни. Идеално  схващат от какво имат потребност в  живота и  се стремят решително към задачите си.

Може  ли такава жена да бъде забравена?

Дева

С Девите  нещата са малко по-различни. Те имат комплициран темперамент. И тъкмо това притегля мъжете. Те са воини, завоеватели, по тази причина винаги  ги притеглят тези, които не е  толкоз елементарно да бъдат очаровани. Девите има свои  правила и е невероятно да бъдат разрушени.

От друга страна, Девите  могат да обичат красиво. Те са нежни и предани. Те са буйни и енергични. Мъжете в никакъв случай не се отегчават в тяхната компания. В същото време, в случай че е належащо, те ще се съгласят на завършения, ще поемат риск, и на драго сърце ще се отдадат на  опити. Всякакви.

Това са в действителност съдбовни дами, които сигурно знаят по какъв начин да останат мечтани за своя мъж. Но в случай че двойката се разпадне, в която има  жена – Дева, можем единствено да съчувстваме на мъжа. Той няма да я не помни. А в случай че се опита да откри същата- няма да успее.

Жената – Скорпион – вихър от пристрастености и съдбовна орис

Всички дами са неповторими по своему, те  мислят, работят и желаят по този начин, както никой различен. Между тях, обаче, има и такива, които превъзхождат останалите със силата на своя магнетизъм и тайнственост, пристрастеност и тайнственост. Това са жените  „ Скорпион “. Тези  дами   постоянно са красиви, изискани и умни. Тях постоянно ги назовават ​​фатални дами. Мъжете постоянно стават жертва на тяхната хубост и уникалност.

Огромен вихър от пристрастености и страсти се крият в душите им, които те деликатно крият от любопитни очи. И единствено в рискови случаи Скорпионите могат да си разрешат да пуснат тази буря на открито. И е мъчно да се каже дали ще му провърви на очевидеца или не, тъй като дамите – Скорпиони са постоянно непредсказуеми.

Ако помолите някой мъж да измисли асоциация, която провокира у него жената- Скорпион, той неотложно ще отговори – половост. Този зодиакален знак се ръководи от Плутон, който въплъщава в себе си инстинктите. В миг, когато другите мислят и разсъждават, тази дама усеща и се любува.

Прагматизмът не е за нея, само че постоянно може да се прояви като цинична и пресметлива. В хороскопа и за бизнеса ясно се споделя, че дамата Скорпион може да реализира големи материални триумфи, ако  сътвори към себе си аура на безчувственост и студенина,  наедно с съобразителност и изострен разум в случаите, когато това  в действителност е належащо.

На какво би трябвало да сте подготвени, когато се влюбите в Близнаци

 

Ако ви се е случило да се влюбите в човек, роден под знака на Близнаци, има минимум 9 неща, за които би трябвало да бъдат подготвени тези, които са до този…

Цялата публикация

Най-неверният Знак на Зодиака

 

Някои представители на зодиакалния кръг несъзнателно стават заложници на своите стремежи. Да запазят верността им пречи подобен фактор,  като датата им на раждане, която е  виновна за характера и поведението…

Цялата публикация

Не ви съветваме да се влюбвате в Скорпион…

 

Той коренно ще промени истинската ви версия. Той ще ви унищожи от вътрешната страна и ще ви възвърне по нов метод. Той ще ви научи, че хората не са това, което изглеждат…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР