Фарсът в България и специално около джипа на Бойко Борисов

...
Фарсът в България и специално около джипа на Бойко Борисов
Коментари Харесай

Наводнени българи благодариха на Борисов за земеделски помощи

Фарсът в България и особено към джипа на Бойко Борисов не секва. Днес той посети наводненото поречие на Места. Но вместо проблеми, единствено наслади се изсипаха на главата му. Край отвеян мост го чакаха стотина души, които се погрижиха срещата да премине в смешки и закачки. Дори се откри признателна българка, която посред тинята и без връзка с наводнението благодари на Борисов за навременни аграрни помощи. Очевидно всички бяха удовлетворени, тъй като на видеото в обществените мрежи непрекъснато се чуваше възбуден смях край премиера. Също и овации. Само Николай Нанков не бе в чак такова положително въодушевление, тъй като разхождащият се държавнически с ръце в джобовете министър председател му подхвърляше конкретики. 

Всъщност, срещата на Борисов с хората приличаше на детска игра. Той им регистрира какви благини се изсипват върху региона, те пък си направиха устата за още. Първо даде обещание на хората край себе си до събота порутения мост да е подготвен. После ги пита дали ги устройва периода. След като Нанков дисциплинирано се съгласи с интервала на ремонта, Борисов се провикна към стотитина души, строени на другия бряг на реката. Сленгът бе обичайният: " Добър ден. До събота следобяд ше мое да се разходим. Днеска сме ви отпуснАли пари за болничното заведение в Гоце Делчев, за улиците в Хаджидимово, тъй че да строите умерено ". После полемиката край него мина някак на тематика " игрища ". В паниката човек изиска зала за гимназията в Хаджидимово. " Е нали в Гоце Делчев направИхме ", отвърна министър председателят. Всеки отново се откри и жена, която запита няколко пъти за какво по поречието на Места няма насипи и габиони, откакто от 2014 година хората ги желаят. Отговорът на Борисов бе трогателен: Места била като Дунав огромна в този момент, Струма, край която минал - голяма, природа, огромен водосбор. Нанков... " Ми щото правИхе улици, правИхме какво ли не, в този момент природата ни подсказа, че би трябвало и дигите да бъдат възобновени ", съгласи въпреки всичко Борисов.

За сходни дребнотемия повече нямаше време. Друга жена взе думата и благодари на премиера, че авансово били осъществявани заплащания на животновъди, земеделци. Всяка къща била удовлетворена, в никакъв случай до момента не се било случвало да се заплаща авансово. " Както и за тютюна ", присети се Борисов. Жената продължи да изрежда триумфални ставки и нараствания. Тя беше сигурна, че всичко това би трябвало да се каже, тъй като човек не може да си криви душата.
 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР