Фармацевтично-технологичната характеристика различава двете утвърдени за използване ваксини срещу коронавирус.

...
Фармацевтично-технологичната характеристика различава двете утвърдени за използване ваксини срещу коронавирус.
Коментари Харесай

Разликите между двете ваксини са технологични

Фармацевтично-технологичната характерност разграничава двете одобрени за потребление ваксини против ковид. Като цяло имунизациите се основават на един принцип , изясни представителят на ЕМА у нас Илко Гетов . В студиото на БиТиВи той уточни, че имунизацията на Pfizer се слага при лица над 16 години, а тази на Moderna при лица над 18. Също по този начин разликата сред двете ваксини е в интервала сред двете дози - надлежно 21 и 28 дни.

Според Гетов не би трябвало да има огромно чудене коя ваксина да се избере, а би трябвало да има добра връзка с персоналния си доктор .

Категорично би трябвало да се съблюдават разпоредбите за разстояние сред двете дози и втората доза би трябвало да бъде сложена - отбрана организмът има едвам след втората доза и то 7-8 дни след слагането й , уточни Илко Гетов, а след имунизирането държанието би трябвало да остане същото.
анкета
Ще се ваксинирате ли против COVID-19?
При първа опция Не, боязън ме е Ще изчакам да мине време Само с съветската ваксина Няма подобен вирус
При първа опция

Не, боязън ме е

Ще изчакам да мине време

Само с съветската ваксина

Няма подобен вирус

Мнението на Гетов е, че ограниченията не би трябвало да се разпускат преди да стартира всеобщото имунизиране . " Мисля че още малко би трябвало да издържим ", прикани той и добави един конвенционален период за отхлабване в края на февруари месец.

Илко Гетов, разяснява и, където общински съветници се имунизираха с дози , предопределени за хората, които работят на първа линия,.

е изработен от най-хубавите специалисти и е сравним с този на Германия, Израел и други страни. Всичко е въпрос на добра организация, уточни Илко Гетов и изясни, че даже да не е имало искащи лекари за слагане на ваксина, той е сигурен, че в Сандански има задоволително учители или възрастни хора , които са от втора линия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР