Фармацевтичният гигант Merck за световноизвестното вече лекарство , според което

...
Фармацевтичният гигант Merck за световноизвестното вече лекарство , според което
Коментари Харесай

Компанията, където е създаден Ивермектин, не вижда данни да помага срещу коронавируса. Фирма на Домусчиев казва друго

Фармацевтичният колос Merck за световноизвестното към този момент лекарство " ", съгласно което компанията към днешна дата не е идентифицирала никакви научни данни от предклични изследвания за евентуален лечебен резултат на лекарството против COVID-19.
В мнението се споделя и, че " няма значими доказателства за клинична резултатност на " Ивермектин " при пациенти, заболели от COVID-19.
 Д-р Вълков: Ивермектин не оказва помощ за профилактика и не може да замести имунизацията Д-р Вълков: Ивермектин не оказва помощ за профилактика и не може да замести имунизацията
" За последните месеци редица стартирани в борбата с COVID-19 препарати са изгубили своя приоритет и за някои дори е потвърдено, че могат д...
Още по-важно е, че Merck показва и друго – съгласно разбора на компанията имало " тревожна липса на данни за сигурността на осъществяване при болшинството от проучените проучвания ".
" Ивермектин " е открит двама учени – Сатоши Омура и биолога Уилям Кембъл, който от 1957 до 1990 година работи в Института за лечебни изследвания на Merck. Заедно с Омура, двамата печелят Нобелова премия по медицина през 2015 година – точно поради " Ивермектин " и лечебния му резултат при заболявания, провокирани от паразитни червеи – да вземем за пример онхоцеркоза.
В България обаче, в края на януари, 2021 година компанията " Хювефарма " на Кирил Домусчиев публично се похвали, че " Ивермектин " блокира проникването на транспортния протеин на вируса в ядрото на клетката и затруднява мултиплицирането му. Това изказване беше направено на база многоцентрово, рандомизирано, двойно сляпо, плацебо-контролирано Фаза 2 клинично изпитване – с присъединяване на 100 пациенти и в 12 лечебни заведения. 3 от лечебните заведения обаче се отхвърлиха от присъединяване, като едната отказала се е клиниката по вътрешни заболявания на " Пирогов ". Нейният шеф доктор Петър Атанасов даде изявление по тематиката " Ивермектин " пред, което ще публикуваме в идващите дни. лекарят към този момент загатна, че не е склонен с всички параметри на изследването на " Хювефарма ".
Според информацията на " Хювефарма " за проучването, в границите на клиничното изследване приемът на Хювемек® (с интензивно вещество ивермектин) е започван незабавно след преминати скринингови процедури, включващи позитивен PCR тест и начало на симптоматиката не повече от 7 дни преди започване на лечението. Пациентите са лекувани в болнична конюнктура и под контрол на лекари-специалисти. Прилаганата доза е била 400 мкг/кг ивермектин / респ. плацебо дневно в три следващи дни. Общо 100 пациенти са включени в проучването и рандомизирани поравно в двете рамена – Хювемек® или плацебо. Това значи, че изборът дали се взема " Ивермектин " или плацебо се прави от компютър, като нито пациентът, нито лекарят знаят какво тъкмо се дава.
 Държи ли Домусчиев настоящо лекарство против ковид? Държи ли Домусчиев настоящо лекарство против ковид?
Темата COVID-19 или новия ковид завладя живота ни от към този момент една година насам. Към момента има необятен консенсус, че имунизацията срещ...
" Наблюдава се ускорено изчистване на вируса (отчетено с RT-PCR тестове) на 3-ия и 4-ия ден след началото на приема на Хювемек® . Този относително ранен резултат ще бъде взет поради при обмисляне на последващите изследвания . Друг главен резултат от приема на Хювемек® е забележителното усъвършенстване на клиничното положение на пациента, измерено посредством скалата на Световната здравна организация (СЗО), създадена за стандартизирана оценка на положението при заболяване от КОВИД-19 (WHO 9-category ordinal scale), като разликата сред групата с банкет на Хювемек® и тaзи с банкет на плацебо демонстрира статистическа меродавност в интерес на групата с Хювемек®.
В хода на осъществяване на клиничното изследване са открити нови обстоятелства, свързани с изгодите от приложението на ивермектин при лечение на пациенти с КОВИД-19, вследствие на които Хювефарма ЕООД е подала интернационалните поръчки за патент . Тези данни ще бъдат оповестени след привършване на процедурата . Екипът на Хювефарма ЕООД смята, че извършеното клинично изследване с продукта Хювемек® за лекуване на пациенти с КОВИД-19 демонстрира обещаващи резултати и дава съображение направените досега обилни вложения на лични средства за разработка и клинични изследвания да бъдат продължени. Компанията възнамерява да разиска с регулаторните органи другите разновидности, в това число опцията за пускане на по-мащабно Фаза 3 клинично изследване . Отчитайки нуждата от бързото създаване на лекарствен артикул за лекуване на КОВИД-19, Хювефарма е в контакти и оказва подпомагане на интернационален консорциум от откриватели, който си е сложил за цел да сплоти резултатите от повече от 60 клинични проучвания провеждани по света за потреблението на ивермектин за лекуване на КОВИД и да ги показа пред Световната Здравна Организация (WHO) за включване на ивермектин в листата на предложените лечения за лекуване на КОВИД-19 ", написа в формалното известие на " Хювефарма ".
Какво още твърди компанията на Домусчиев за " Ивермектин " –!
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР