Фармацевтичната компания SANOFI получи най-много награди в тазгодишното издание на

...
Фармацевтичната компания SANOFI получи най-много награди в тазгодишното издание на
Коментари Харесай

SANOFI с най-много SUPERBRANDS награди в България

Фармацевтичната компания SANOFI получи най-вече награди в тазгодишното издание на SUPERBRANDS, като отличени бяха три нейни марки. Признанията са за No Spa ®, Magne B6 ® и Dulcolax ® и това са марките, на които българите се доверяват от дълги години за своето здраве и са се потвърдили неведнъж пред консуматори, фармацевти и лекари. Наградите за 2017/2018г. бяха връчени на специфична гала в София Ивент Център от българските представители на най-значимата интернационална бранд премия SUPERBRANDS.

„ За Sanofi е огромна чест цели 3 марката да бъдат приети за супермарки за България. За нас най-голямата премия е доверието на хората, които всеки ден гласоподават с избора си в аптеките за по-добър и по-качествен живот. Нашата задача е да допринесем за един по-пълноценен и здравословен живот за всички българи. ", показа Михаела Пиерова, общоприет управител " Продукти без лекарско наставление " на Sanofi за Централна и Югоизточна Европа при приемането на премията.

Това е следващото самопризнание за фармацевтичния водач Sanofi. По-рано през годината Magne B6 ЛЕКА НОЩ ® бе определена от потребителите за топ иновация и „ Продукт на годината " за България, а през юни No Spa Comfort ® взе огромната премия „ Продукт без лекарско наставление на годината " на Българския фармацевтичен съюз.

Superbrands раздават своите оценки в над 80 страни на най-силните марки в своите категории за двугодишен интервал. Методиката на асортимент и оценка е универсална за всички страни, в които се осъществя програмата Superbrands. Селекцията се реализира в три поредни стадия. Започва се с номинация на най-забележимите марки на националния пазар въз основа на достоверни източници, статистически данни и пазарни разбори. Във втория стадий членовете на без значение експертно жури - борда на Superbrands Bulgaria гласоподават конфиденциално, а третият включва национално гласоподаване на потребителите в интернет. Членовете на борда не получават материално заплащане и не правят оценка марка, с която са свързани, както и тези на съперници си. Партньор на Superbrands в провеждането на националното гласоподаване на потребителите в интернет е Институтът за пазарни изследвания GfK Bulgaria.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР