Фалшиво дърпано свинско от бананови обелки и курабии с утайка

...
Фалшиво дърпано свинско от бананови обелки и курабии с утайка
Коментари Харесай

Фалшиво дърпано свинско от бананови обелки сервират в роден ресторант

Фалшиво дърпано свинско от бананови обелки и курабии с наслойка от бира. Това са образци по какъв начин можем да готвим с нулев боклук. На базата на тази философия Блажка Димитрова основава в София първия сходен ресторант в страната. В него тя наема и младежи в неравностойно състояние. Според Димитрова, кръговият модел е подобаващ метод, по който може да са базират стопанските системи и бизнеса.

" Готвим доста разнообразни неща всеки ден и сме се усъвършенствали в това да използваме ексцентричните елементи на разнообразни артикули, с цел да сътворяваме ястия като едни от емблематичните ни да вземем за пример подправено дърпано свинско от обелките на банан. Много постоянно вършим чипс от обелките на тиквичките, патладжани, моркови, картофи. Любим образец ми е пресъхнал кекс. Натрошаваме или го смиламе на дребно, на трохи и прибавяме разнообразни сметана, шоколад, ядки. Оформяме ги в скалички или бонбони “, споделя тя пред БНР.

Превантивните ограничения пък могат да ни оказват помощ да предпазим и запазим по-дълго свежи храните в хладилника си. Единият от методите е да замразим част от ястието, което сме сготвили допълнително, показва Блажка Димитрова. Друг е да подредим вярно хладилниците си като на напред във времето сложим тези храни, чийто период следва да изтече по-скоро.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР