Фалшива форма за кандидатстване в новата администрация на Столична община

...
Фалшива форма за кандидатстване в новата администрация на Столична община
Коментари Харесай

Кой набира кадри за Столична община? Не сме ние, обяснява Терзиев

Фалшива форма за кандидатстване в новата администрация на Столична община се популяризира в обществените мрежи. Формата, направена с безплатния инструмент на Гугъл, се пробва да внуши, че е дело на новите ръководещи в столицата.

" Категорично декларирам, че тази мнима самодейност за асортимент на чиновници няма нищо общо с моя екип, със Столичната община и нейната администрация.

Подобни спекулации на гърба на институциите са безусловно неприемливи, уронват престижа и доверието в тях и са обидни за хората, които работят там ", написа обаче в обществените мрежи новият кмет Васил Терзиев.

Той приканва хората да не попълнят тази анкета, защото данните евентуално се събират и обработват нелегално и могат да бъдат употребени и за користни цели.

Дали се чакат огромни промени в администрацията е един от въпросите пред новото ръководство, защото за пръв път от 18 години в Столична община влиза кмет от партия, друга от ГЕРБ. Традиционно в българската политика в подобен миг се чакат чистки. Терзиев обаче акцентира, че занапред му следва да се запознае с екипа на общината.

" Неведнъж по време на акцията към споделял, че индивидът и неговият капацитет са в центъра на нашата стратегия за ръководство на София ", написа още кметът. " Нямам никакви подозрения, че измежду тях има изключителни експерти. Назначаването в общината ще се случва по откритите процедури и при спазването на откритите правила. "
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР