Фалиралата финансова институция Genesis и Комисията за ценни книжа и

...
Фалиралата финансова институция Genesis и Комисията за ценни книжа и
Коментари Харесай

Крипто заемодателят Genesis успя да се споразумее със SEC

Фалиралата финансова институция Genesis и Комисията за скъпи бумаги и фондови тържища (SEC) реализираха съглашение във връзка с правосъдния иск, подаден от SEC предходната година.

В публично заявление до съда по несъстоятелността SEC разкри, че Genesis може да заплати $21 милиона като част от съглашението, под изискване, че се изплати на кредиторите.

Предвидено е искът да бъде зависещ на всички други позволени административни разноски, обезпечени, предпочитани и общи необезпечени вземания, както е в детайли разказано в съглашението за споразумяване на разногласието. В неотдавнашната си поръчка Genesis желае утвърждение на съглашението от регулаторната организация.

Целта на съглашението, както е посочено в документите, е “д “. Споразумението получи утвърждение от специфичния комитет, както и от правните и финансовите съветници на Genesis.

Очаква се чуването по препоръчаното съглашение да се състои по-късно този месец. SEC стартира правосъдни дейности против Genesis през януари миналата година, потвърждавайки, че кредиторът е смесил активи от Gemini Earn, взаимна активност сред Genesis и Gemini, със средства от други клиенти.

И двете юридически лица, Gemini и Genesis, бяха упрекнати в нарушение на федералните финансови закони, в това число продажба и предложение на нерегистрирани скъпи бумаги. Комисията по скъпи бумаги и тържища твърди, че посредством това нерегистрирано предложение Genesis и Gemini са събрали криптоактиви за милиарди долари от голям брой вложители.

Провеждат се настоящи следствия на евентуални нарушавания на законодателството за скъпите бумаги с присъединяване на други юридически и физически лица, свързани с хипотетичните нарушавания.

 

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР