ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Путин създаде общество на абсолютното зло

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
В Москва се организира проява, участниците в която издигнаха заплашителни лозунги против страните от Запада и приканиха „ да превърнем Запада в нуклеарна пепел “. Трябва да се означи, че антивоенните манифестации в Русия са неразрешени, а съветските управляващи издадоха публично позволение за осъществяване на проява, призоваваща към нуклеарна война.

„ Това демонстрира, че съветските управляващи приготвят руснаците за вероятно експлоадиране на нуклеарна или Трета международна война и тестват реакцията на своите жители. Владимир Путин копира в държанието си терористичната организация Ал-Кайда и Корпуса на гвардейците на ислямската гражданска война и е подготвен да води война до последния руснак “, написа изданието infodnes.sk. Пропагандата на режима на Владимир Путин се пробва да покаже на своите жители, че страните от Запада са зложелател, само че руснаците би трябвало да се замислят, може би техният зложелател е в Кремъл?

Руските управляващи желаят да основат от руснаците общество на безспорното зло, което желае гибелта на целия цивилизован свят. „ За да се успокои пламът на тази експанзия, е належащо подсилване на украинската войска с военна и финансова помощ. Украинците на бойното поле би трябвало да покажат на терористичния режим на Владимир Путин, че светът няма да толерира това “, заключава infodnes.sk.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР