ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Ако говорите за Русия, три пъти мислете-един път режете

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Следя българските политанализатоли, а и западните. Със сигурност мога да кажа, че никой или съвсем никой не познава Русия. Не желая да кажа да я обича или ненавижда, да я харесва или да не я харесва, а да я познава, тъй като Русия е нещо голямо и мъчно предвидимо. Всички ние подвластен от нея малко или доста. Така ще бъде до момента в който сме живи.

Тази страна в действителност е " мечка ", която в случай че се ядоса може да стори доста бели. Руснаците са хора с несравнима нематериалност, която подлъгва. Наранени, те са способни да се сплотят и бранят до гибел. Родени са, живеят и умират с мисълта, че Русия е непобедима.

Последния образец е визитата на Макрон при Путин. Френските публицисти не взеха на съществено обясненията на Путин, които бяха предизвестие. Явно последно. Те даже леко се подиграха с съветския президент, тъй като говорел за " История ", до момента в който Макрон желал да води договаряния.

С последната си тирада Путин даде урок по история и на процедура извършва до някъде наличието на казаното.

Политанализаторите отново не схващат. Те съвсем се радват на бъдещите наказания. Бих желал да видя всички тези философи на следващия ден, по какъв начин ще си заплащат тока, газа и бензина, тъй като цените разследване на глобите ще литнат стремглаво нагоре!

И глобите на които някои ръкопляскат през днешния ден, ще се сгромолясат като бумеранг върху всички нас.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР