ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

След като ДБ показаха, че не са чак такива шарани, Нинова се разсърдила и ги обвинява във всички смъртни грехове

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Коментар на политическия бежанец Петър Бояджиев, Фейсбук:

" То бива, бива измама на актуалните български комунисти, маскирали се като социалисти, но имаме една приказка - от бивол курбан не трябва.

Госпожата Нинова решила, че може да си прави предизборна акция на гърба на Демократична България. И откакто те демонстрираха, че не са чак такива шарани, та Нинова да ги хваща на въдицата си, тя се разсърдила и ги упреква във всички смъртни грехове. Абе, госпожо, нали сподели, че сте биз-бизе със Слави Доганов. Демократична България напълно интелигентно ти споделиха: “Осигури поддръжката на Има Такъв Народ и ние няма да бъдем спънка, ще създадем компромис и ще дадем нашата поддръжка за държавно управление. Но в този момент да искаш да въртиш на празни обороти и да си правиш предизборна агитация на наш тил, ами не става. Сега защо да си приказваме. Ние сме сериозна групировка и казахме, в случай че опрете до нашите 34 гласа, да ще ги дадем, само че в игри за евтина агитация не влизаме”.

А аз от мен мога единствено да препоръчам, в случай че Нинова и компания желаят да са фактор, дано имат куража да станат евросоциалисти, а в този момент са нито риба, нито рак. Хем желаят да са съдружни сътрудници с лукановият болшевик Румен Петков, който желае да арестува Кирил Петков, хем желаят да са социалисти, но да са и в конкуренция с сътрудника на Държавна сигурност Каракачанов като националисти. Хем пък Нинова желала да бъде българският Орбан. Ама, оправете си мисленето бе, хора. А и като видя и заместничката ѝ монтанската даскалица, някаква си Зафирова, ми става лошo ".

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР