ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Ваксинацията срещу разума

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
В Белгия доктор отхвърли да прегледа пациентка, тъй като тя не била имунизирана против COVID-19. Мерзавец! На тоя би било малко да му лишават правото да практикува – би трябвало да го овалят в катран и перушина и да го пуснат на разходка в някое гето... Но, естествено, нищо няма да стане, най-вече да похвалят гадинката в бяла престилка за проявената гражданска позиция.

В някои връзки западняците са тъ..., хм, пардон – прекомерно изпълнителни. В подобен шаблон ги вършат. Пъхни в черепните им кутии свитък със съответните указания и те ще се трансфорат в господари на живота... Приели категорично мисълта на програмиста, че черното е бяло, ще търчат напред, с цел да повалят на земята и стъпчат своите съмняващи се съграждани. Сега последователите на следващия орднунг маршируват по континента и напират да ни сортират на ваксинирани и на рискови за обществото.

Тихомълком битката на експертите против вируса се трансформира в лов на хора за опитите във фармацевтичните лаборатории. На милиони инжектират неизпитани препарати против заболяване, чиято същина и метод на разпространяване остават мистерия.

В Олимпийското село в Сеул всеки ден откриват нови болни и това е удар против методиката, която управляващите и частните компании постановиха, с цел да управляват популацията. Ваксинирането или негативният резултат от PCR - теста не подсигуряват, че човек не е зара̀зен.

А дали всеобщото и безсистемно потребление на пробни лекарства не спомага за поява на по-опасни варианти?

Вероятно е необходим е различен метод в битката против епидемията. Взетите досега ограничения не опазиха обществото и единствено позлатиха избрани лица.

Държавата е длъжна да обезпечи положително лекуване за своите жители, а не да ги продава на транснационалните компании. И всеки от нас би трябвало да може самичък, без външен напън, да реши дали да си бие инжекцията с незнайно деяние. Макар че тук пораждат голям брой морални въпроси... Например: имаме ли право да караме децата да се ваксинират против Ковид - 19?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР