Фактът, че лятото официално отмина, за повечето хора означава, че

...
Фактът, че лятото официално отмина, за повечето хора означава, че
Коментари Харесай

Стегнато коремче за 10 минути на ден – възможно е (Видео)

Фактът, че лятото публично отмина, за множеството хора значи, че стартира новият цикъл от сезони, до момента в който още веднъж стигнем до тези блажени и топли дни. Обикновено през студените месеци се храним с по-тежки храни и не следим толкоз изкъсо фигурата си, само че истината е, че в случай че успеем да се поддържаме през цялата година освен ще изглеждаме феноменално, само че и доста по-лесно ще реализираме резултатите, които желаеме. Затова през днешния ден ви представяме по какъв начин да реализираме бленуваното плътно коремче единствено за 10 минути дневно.

Макар че лятото отмина (без повече бански и нищожни дрехи), всеки от нас си мечтае за плътно тяло, а плоското коремче постоянно е на мода, пишат от iwoman.bg. Често се тормозим с повече от 10 извършения, а след втория ден имаме мускулна тресчица. Ето за какво подбрахме 5 комфортни извършения, които ще ви лишават не повече от 10-15 минути. Лесно и бързо, без оправдания, че не ви остава време. Вижте по какъв начин да влезете във форма благодарение на известната треньорка Кайла Итсинес.

1. Повдигане на крайници – 20 повторения
2. Крънч вид „ Каране на колело “ – 30 повторения
3. Упражнение вид „ Изкачване на планина “ – 50 повторения
4. Свиване на стомах и ръце с потребление на тежест – 20 повторения
5. Планк – 35-40 секунди

Правият коремен мускул (Musculus rectus abdominis) е дълъг, плосък, лентовиден мускул изграждащ най-предната част на коремната стена. Разполага се настрана от срединната линия и се състои от надлъжни мускулни снопчета с отвесна посока. Започва посредством зъбци от предната повърхнина на хрущялите на V, VI и VII ребро и от мечовидния тумор. Мускулните снопчета вървят паралелно надолу и се прикрепват посредством крепко сухожилие за лонната кост. По дължината си мускулът се разделя от напречни сухожилни линии на 4 – 5 коремчета. Всеки един от вършиме коремни мускули е ситуиран в сухожилно влагалище) (vagina m. recti abdominis), формирано от сухожилните разтеглици на външният кос, вътрешният кос и напречният коремен мускул.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР