Факт е, че полата е неизменна част от момичешкия гардероб.

...
Факт е, че полата е неизменна част от момичешкия гардероб.
Коментари Харесай

5 комбинации между поли и обувки, с които никога няма да сгрешим

Факт е, че полата е неизменима част от момичешкия дрешник. Обикновено имаме модели както в разнообразни дължини, по този начин и от разнородни материи. Тъй като лятото наближава, въпреки че на открито не наподобява тъкмо по този начин, взехме решение да покажем пет комбинации, в които хармонията сред полата и обувките е съвършена.

Например мини дължината, изключително в леко плисиран вид, е страхотна за съчетаване с мокасини, изключително малко по-грубите, с цел да се получи по този начин наречения preppy изискан. Нагоре може да се добави с топ, елек или блейзър, а по-смелите могат да прибавят и чорапи (не е наложително да са бели).
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Rachel Brunelle (@rachel.brunelle)

Ако карго панталоните направиха своето огромно завръщане през 2022 година, в този момент е ред и на карго полата да се наложи измежду трендовете този сезон. Тя може да се носи както с кецове, по този начин и с ботуши на ток, като е доста значимо горната част да е вталена и по-къса, изключително в случай че полата е с дължина към коляното.

Тъй като макси полата, изключително дънковата, е едно от най-тренди нещата в последно време, можем да кажем, че тя най-вече си подхожда с кецове. За да я допълним, избираме вталена горна част и чанта през рамо. И получаваме безукорен нехаен външен тип, подобаващ за идващите уикенди.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Emili Sindlev (@emilisindlev)

Полата вид „ молив “ е незаместим детайл в дрешника на нежния пол. Във всички вероятни материали и цветове, тя би трябвало да се носи с високи токчета и то за предпочитане без каишки към глезените, с цел да няма съкращаване на крайници. Но с верните стилето обувки с нея се реализира превъзходен продълговат контур, като неотдавна ви показахме какъв брой елегантно може да наподобява, въодушевени от стила на испанската кралица Летисия.

Въпреки всичко миди полите като че ли остават най-често желани, без значение дали са прави, разкроени или солей. За да наподобяват изтънчено, те най-добре стоят с по този начин наречените мюлет обувки, които са заострени и затворени начело и отворени откъм гърба. Средният ток пък ги прави и задоволително комфортни, с цел да ги носим по-често в всекидневието си.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от FASHION | BEAUTY | INSPO (@lookwis)

 
15 елегантни чанти, които са съвършени за работната ни седмица

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР