Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE Тази седмица SloClap публикуваха ново видео към интригуващата им кунг-фу

...
Facebook
Twitter
Viber
WhatsApp
Telegram
Linkedin
ReddIt
Email
Принтирай
LINE
Тази седмица SloClap публикуваха ново видео към интригуващата им кунг-фу
Коментари Харесай

Видео към Sifu представя основните механики в играта

Facebook Twitter Viber WhatsApp Telegram Linkedin ReddIt Email Принтирай LINE
Тази седмица SloClap разгласиха ново видео към завладяващата им кунг-фу игра Sifu, а дружно с това показаха и формалната дата, на която ще излезе играта.

Sifu наподобява много друго от доста други файтъри, евентуално най-много поради художественото осъществяване, което ни показва една много стилна визия. Но огромното преимущество на Sifu пред други игри в жанра ще е механика, която ще ви разреши да се върнете на бойната сцена след проваляне, само че към този момент по-стар. Играещият ще разполага със специфичен талисман, който ще му разрешава точно това. Вашето семейство е избито от безпощадна тайфа главорези и вие тръгвате по пътя на отмъщението – класическа басня за кунг-фу/карате филм. Въпросният талисман ще ви оказва помощ, само че завръщайки се, вие ще сте с години по-възрастен и надлежно здравето ви е станало по-крехко, а всяко пострадване ви работи доста по-негативно от преди. Все отново, преминавайки години наред в едно бъдеще „аз“, вие трупате и нови умения, които може да изберете от екрана в играта. Но самите завръщания не са безконечен брой и ще би трябвало да се преценявате с това.

Освен видеото с механиката на завръщането, по-долу може да видите още два филмовия откъс, които SloClap разгласява неотдавна: видео, което обръща внимание на комбат механиките и трейлр към анонса на премиерната дата на Sifu. Играта излиза на 08.02.2022 за платформите на PlayStation 4 и 5, както и за PC в Epic Games Store.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР