Netflix официално пусна специален тийзър плакат и трейлър на дългоочаквания

...
Netflix официално пусна специален тийзър плакат и трейлър на дългоочаквания
Коментари Харесай

Netflix пусна специален тийзър за втория сезон на „Игра на калмари“ – премиерата е близо

Netflix публично пусна специфичен тийзър афиш и филмов откъс на дълго чакания втори сезон на „ Игра на калмари “, чиято премиера е планувана за 26 декември. Три години откакто е спечелил играта, Играч №456 се отхвърля да върви в Щатите и се завръща с ново решение в мозъка си. Джи-Хън още веднъж се гмурка в мистериозната игра за оцеляване, започвайки следващата игра на живот и гибел с нови участници, събрали се да завоюват премията от 456 милиарда вона.

В тийзъра Джи-Хън е показан в защитна позиция, изправен против Фронтмена (създателя на игрите). Емблематичните розови пазачи се появяват още веднъж, дружно с игрива, само че злокобна музика, а погледът към познатата цялостна с пари каса припомня на феновете за премията и високия залог. Финалът приключва с динамична екшън поредност, в която Джи Хън е облечен в присъщия си зелен спортен екип, подготвен за нови завършения.

Битката сред Джи-Хън Фронтмена се ускорява, до момента в който Ги-хун търси възмездие в нова смъртоносна игра. Слоганът „ Играта няма да спре “ загатва за нови събития.

Премиерата на втория сезон на „ Играта на калмари “ е извънредно по Netflix на 26 декември, като продължава международния феномен, който остави почитателите със спотаен мирис до самия завършек на първи сезон.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР