Lies of P на корейците от NEOWIZ беше една от

...
Lies of P на корейците от NEOWIZ беше една от
Коментари Харесай

Директорът на Lies of P обещава да се справи още по-добре в продължението на играта

Lies of P на корейците от NEOWIZ беше една от многото чудесни игри, появили се през предходната година. Модерната трактовка на историята за Пинокио се одобри добре, както от медиите, по този начин и от геймърите. Що се отнася до цифрите, за последно през март тази година научихме, че играта е минала границата от седем милиона играчи. Още в края на 2023 пък разбрахме, че Lies of P ще получи продължение. Преди това обаче за играта ще излезе допълнение.

Именно за допълнението и новата игра приказва през тази седмица шефът на играта Джиуон Чой в особено писмо. Заедно с това ни се показва инструментално осъществяване, което евентуално ще е част от въпросното допълнение. Заедно с него имаме и рисунка, която може би идва от него. Чой не прецизира това.

В своето писмо към геймърите (публикувано в Steam), Чой дава обещание, той и екипът му да се оправят още по-добре от базисната игра. „ Може да звучи просто, само че откривам, че да се придържаш към основата е всичко друго, само че не и елементарно “, продължава той. „ За благополучие разполагам с удивителни сътрудници, на които имам вяра изцяло – Team NOUGH и ROUNDS Studio. Интересно е по какъв начин времето като че ли пълзи, когато очаквам някои игри да излязат в качеството си на геймър и по какъв начин лети, когато работя по игра.

За страдание нямаме нищо съответно като дата на излизане на допълнението и новата игра. Вероятно в идващите месеци ще научим повече.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР