Фабриката за фалшиви новини в Русия работи на пълни обороти,

...
Фабриката за фалшиви новини в Русия работи на пълни обороти,
Коментари Харесай

Кремъл с мръсна пропаганда срещу „Велика Румъния“

Фабриката за подправени вести в Русия работи на цялостни обороти, а фабрикуването на измислени разкази към този момент е ориентирано освен към Съединени американски щати, Европейски Съюз и НАТО, а към съответни субекти, каквито се явяват членки на двата съюза.

Поредният фалшив сътвори някогашният съветски президент Дмитрий Медведев, който упрекна Букурещ, че желае да сътвори " нова Велика Румъния ". В изявление за съветската организация ТАСС, която напълно обслужва ползите на Путин и режима в Москва, той предизвестява, че в случай че Румъния преследва сходни цели, ще има последици за Република Молдова, оповестява телевизия „ Диджи 24 “.

Високопоставеният съветски служител упрекна румънските публични представители в Букурещ, че от дълго време " играят политически танци към Молдова " и усилват напъните си за " законно " завладяване на страната. А влизането на Република Молдова не е допустимо. По думите на Медведев това ще има последствия за Молдова, в това число по-високи цени на силата и спиране на доставките на други запаси.

Абсурдното изрича на Медведев е направено на фона на продължаващата пълномащабна война в Украйна, която Русия стартира на 24 февруари. По време на противозаконната съветска инвазия режимът в Москва продължава своята хибридна война, която от дълги години води със Запада, употребявайки погрешни изказвания, манипулативни внушения и дезинформация, с цел да прикрива имперските упоритости на режима на Путин, вменявайки виновност за всички беди на Съединени американски щати, Европейски Съюз и НАТО, сочейки ги за очевидни врагове на Русия. В тази връзка разказът на Медведев за „ нова Велика Румъния “ идеално се вписва в пропагандата на Кремъл, която не стопира да стартира измислени тези, че Западът съставлява непрекъсната опасност за целостта и суверенитета на Русия.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР