Езотеричното значение на женското влияние върху съдбата на околния свят

...
Езотеричното значение на женското влияние върху съдбата на околния свят
Коментари Харесай

Защо жените имат специална роля в семейството

 мъж-целува-жена-по-челото

Езотеричното значение на женското въздействие върху ориста на околния свят е доста необятно: дамата е съзидаваща пазителка, лечителка и начало. Явявайки се в разнообразни функции в разнообразни интервали от живота на света, дамата е талантлива от природата с качества, които тъкмо в този момент са значими и нужни.

Женското креативно мислене е неведнъж по-силно от мъжкото, по тази причина нейната дарба да влияее върху ориста е доста огромна, както върху своята лична орис, по този начин и върху ориста на мъжа…

Когато дамата изпитва приятност и благополучие от връзките, на нейния мъж стартира да му върви, пред него се отварят всички порти и триумфът стартира да го следва по петите.

Защото в своето щастливо и задоволено вътрешно положение, със силата на своето креативно мислене, дамата благославя мъжа за триумф и притегля в живота му удобни събития.

Чрез дамата към мъжа се устремява или поток от берекет, триумф и разцвет, или поток от разрушителна сила…

Жената е тясно обвързвана с тънки сфери, със светана силите, по тази причина нейните мисли, нейното вътрешно прочувствено положение, формиращи физическия проект, се осъществя по-бързо. Ако дамата не е задоволена от фамилния живот, не е удовлетворена от мъжа, на него ще му е мъчно да осъществя себе си, мъчно ще реализира успех…

Защо мъдрите мъже не жалят средства за дарове на своите дами? Защо се стремят да се предпазят от неприятното и да се обкръжат единствено с приятни усещания? Защото знаят, че задоволената жена е източник на блгоденствие и благополучие за цялото семейство.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР