Евтино море за пенсионери пускат родните курорти. Проверка показа, че

...
Евтино море за пенсионери пускат родните курорти. Проверка показа, че
Коментари Харесай

Почти за без пари: Родните курорти офертират пенсионери за късно море

Евтино море за пенсионери пускат родните курорти. Проверка сподели, че сред 44 и 55 лева вървят офертите по стратегия " Златна възраст 55+ “ до края на септември. Дори хотели с висока категория се пробват да привлекат хората от третата възраст с ултра ол инклузив с включен чадър и шезлонг на плажа, спа-процедури и цени от 83 лева

В момента хотел в " Св. Константин и Елена " предлага такава стратегия - с 10% отстъпка от постоянните цени. Всеки притежател взема решение дали да и по кое време да предложи бонус на туристи, навършили 55 години. От сектора разясняват, че единици се възползват от предложенията поради страха от заразяване и несигурността при пътуванията. Програмата " Златна възраст 55+ " е предопределена или е избрана като подобаваща за хора в дейна зрелост над 55 години и пенсионери.

Офертите са за почивки, екскурзии, хотелско настаняване или круизи и могат да бъдат както самостоятелни, по този начин и групови. Това, което отличава тези предложения от общоприетите оферти, са съобразеността на стратегиите с възрастовите условия за комфорт при пътуването.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР