Европейското подразделение на Mazda обяви подробности за обновената версия- 2022

...
Европейското подразделение на Mazda обяви подробности за обновената версия- 2022
Коментари Харесай

Mazda обнови MX-30 за 2022 година

Европейското поделение на Mazda разгласи детайлности за обновената версия- 2022 година, на първата в историята си напълно електрическа кола- MX-30, и разгласи, че продажбите на електрическия автомобил ще стартират през юли.

Основните новости при версията 2022 година на Mazda MX-30 са свързани с усъвършенстваните параметри на процеса на презареждане на интегрираната батерия, новият аудио-профил на задвижващата система по време на нейната работа, както и нови цветови и стилистични решения във връзка с екстериора и интериора на електрическата кола.

От Mazda споделят, че софтуерните промени при MX-30 2022 дават обещание да прибавят в допълнение улеснение и успокоение за притежателите, като най-важната оригиналност тук е обвързвана с увеличението на зарядния потенциал (при съществуване на съответната инфраструктура) от 40 на 50 kW. В резултат на това, от марката разясняват, че нужното време за презареждане се понижава с 10 минути до общо 26 минути.

По отношение на равнищата на осъществяване, Mazda MX-30 2022 получава ново предложение под формата на черното осъществяване Urban на интериора, а многоцветните контрастни екстериорни конфигурации към този момент са четири.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР