Европейско първенство, което ще се проведе в няколко държави, е

...
Европейско първенство, което ще се проведе в няколко държави, е
Коментари Харесай

Балъков за Евро 2020: Очаквам изненада от Северна Македония

Европейско състезание, което ще се организира в няколко страни, е по-интересно. Това съобщи в коментар за сатртиращия шампионат Красимир Балъков – легенда на българския футбол от близкото минало и участник на Евро’96.

„ Очаквам да е нетрадиционно, със своите любимци и изненади, несъмнено, като се надявам огромната изненада да я сервира Северна Македония, съобщи той. – Англия и Франция са любимци, само че Германия, Италия и Португалия постоянно могат да объркат сметките. Колкото до Испания и Германия, където има промяна на генерациите, това не значи, че те не могат да завоюват. Такива смени постоянно е имало. “

Балканите направиха крачка обратно и ще бъдат показани само от Северна Македония и Турция, както и от Хърватия. Защо сме на опашката на Европа и във футболно отношение? „ Нужна е повече работа с младите футболисти, с цел да могат на открито да излизат повече гении и да ни дадат опция след време да бъдем сред мощните футболни страни “, съобщи той.

Кой ще стане голмайстор на шампионата? „ Левандовски! За мен той е голова машина. Очаквам положително показване и от Кристиано Роналдо, без значение от неговата възраст. Аз като си помисля на 36 години по какъв начин се усещах, и по какъв начин също работех върху себеси. И като знам по какъв начин работи той, с неговите съвременни способи, считам, че се усеща по-добре, в сравнение с някои си показват. Разликата в огромните шампионати я вършат футболистите с самостоятелна класа, които са изобретателни и мислят бързо. Има доста такива. “

Дали ВАР ще отстрани грешките на арбитрите? „ Те в никакъв случай няма да бъдат изчистени до дъно. Но с ВАР грешките са по-малко и съдиите свирят доста по-спокойно “, добави Балъков.

Цялото изявление с Красимир Балъков в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР