Европейският шампион Португалия спечели с 2:0 у дома директния сблъсък

...
Европейският шампион Португалия спечели с 2:0 у дома директния сблъсък
Коментари Харесай

Европейският шампион е на Световното, Швейцария ще играе бараж

Европейският първенец Португалия завоюва с 2:0 вкъщи директния конфликт с Швейцария за първото място в група „ B ” и се класира за международното състезание по футбол в Русия идващото лято.

Кристиано Роналдо и компания взеха самодейността още от първия съдийски сигнал и бе въпрос единствено на време по кое време ще преодолеят сгъстената защита на „ кръстоносците “. Тя се пропука в 41-ата минута, когато Йоан Джуру си вкара автогол. След почивката нападателят на Милан Андре Силва (57) успокои още повече „ мореплавателите “, които без проблеми си завоюваха трите точки. Роналдо не се разписа, само че все пак Портигалия завоюва и победи като победител в групата с 27 точки. Със същия актив приключи и Швейцария след 9 победи и 1 загуба, само че поради по-лошата си голова разлика остана на втората позиция и ще играе на спомагателните баражи.

Унгария надделя Фарьорските острови с 1:0 в друга среща от групата единствено за авторитет. Даниел Бьоде (81) вкара победния гол за маджарите, които финишират трети в класирането с 13 точки. Фарьорските острови остават четвърти с 9 точки.

В мача на новобранците Латвия разруши гостуващия отбор на Андора с 4:0. Давис Икауниекс (11), Валерийс Шабала (19, 59) и Игорс Тарасовс (63) вкараха головете за домакините, които завършиха на пето място в групата с със 7 точки. Андора завърши с 4 точки на последната позиция.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР