Европейският шампион по бокс и двукратен претендент за световната титла

...
Европейският шампион по бокс и двукратен претендент за световната титла
Коментари Харесай

Кобрата идва в Горна Оряховица. Ще сложи ли ръкавиците?

Европейският първенец по бокс и повторен кандидат за международната купа за експерти в свръхтежка категория Кубрат Пулев ще гостува в Горна Оряховица на 29 май. Това заяви Визитата на Кобрата е по покана на Боксов клуб „ Локомотив “.

Срещата с Кубрат Пулев е планувана за 14.00 ч. в пресцентъра на Спортна зала „ Никола Петров “. След нея, най-успелият български професионален боксьор ще се срещне с младите спортисти от Боксов клуб „ Локомотив “ и ще прегледа залата по бокс, където се приготвят бъдещите първенци.
Кубрат Пулев ще участва и на тържествената сесия на Общинския съвет във връзка Празника на Горна Оряховица.

Пулев е почнал подготовката си за своя първи мач през 2023 година. За последно той се би против Дерек Чисора и загуби по точки. Това се случи предишното лято.

Кобрата е признал, че ще се завърне на кръга през лятото. Той обаче не разкрива кой ще бъде идващият му противник, в случай че подобен е контрактуван.

Дали идващият противник на Кобрата ще бъде Дилиън Уайт, както британецът загатна неотдавна, следва да разберем. С различен боксьор на този стадий българинът скоро не е спряган за борба.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР