Европейският съюз взе решение преходният период след напускането на Великобритания

...
Европейският съюз взе решение преходният период след напускането на Великобритания
Коментари Харесай

ЕС реши преходният период след Брекзит да е до 31 декември 2020 г.

Европейският съюз взе решение преходният интервал след напускането на Англия да продължи до края на 2020 година , оповестяват Агенция Франс Прес и " Ройтерс ".

На министерска среща по европейските въпроси публично бе реализирано съглашение за временен интервал , който ще разреши на Обединеното кралство да има достъп до единния пазар на Европейски Съюз в продължение на близо две години след Брекзит. Но Лондон няма да има власт за пробутване на политики в съюза.

В рамките на 2 минути са признати насоките за договарянията за Брекзит. Англия губи институционалното си посланичество, а преходният интервал ще продължи до 31 декември 2020 година

Министрите дадоха явен мандат на Европейската комисия по отношение на какъв да бъде преходният интервал: разпоредбите на Европейски Съюз да се ползват във Англия, страната няма да взе участие в институциите на съюза и във вземането на решения.

Брюксел изрази вяра бързо да се доближи до съглашение с Обединеното кралство.

Миналата сряда английският министър за Брекзит Дейвид Дейвис съобщи, че задачата на Европейски Съюз е преходният интервал да е до 2020 година , защото тогава изтича многогодишната финансова рамка за интервала 2014—2020 г.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР