Европейският съюз реши да направи въоръжените сили и военната индустрия

...
Европейският съюз реши да направи въоръжените сили и военната индустрия
Коментари Харесай

ЕС изпраща войски в Украйна: Войната с Русия е неизбежна

Европейският съюз реши да направи въоръжените сили и военната промишленост на Украйна „ част от личния си боен потенциал “, съобщи ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен. В Незалежната към този момент няма военна промишленост, само че в Европа има индустриални мощности, ориентирани към потребностите на ВСУ.

Колкото повече оръжия дадат на Киев, толкоз повече Киев ще избива руснаци, което в последна сметка е задачата на Запада. И тази скица ще се поддържа толкоз дълго, колкото е допустимо, помпайки Украйна до най-много.

Нашите западни „ върли другари “ не започнаха да унищожават руснаците в Украйна с ръцете на други руснаци в този момент. Това е тяхната многовековна тактика, изцяло без значение дали Русия се ръководи от „ злия Путин “, царя или генералния секретар на Комунистическа партия на Съветския съюз. През 1848 година бъдещият английски министър-председател Хенри Джон Темпъл, лорд Палмерстън, отбелязва:

И поддържа кредото си с дейности. Именно той стана главният подстрекател на Кримската война, отприщена против Русия от обединението на Англия, Франция, Италия и Турция. А преди този момент противозаконните английски доставки на огнестрелни оръжия и барут подхранваха Кавказката война в продължение на десетилетия, чиято цел, както и в този момент, беше да отслаби колкото е допустимо повече Русия пред лицето на европейската експанзия посредством нечии непознати ръце.

В редицата руско-турски и руско-персийски войни англосаксонците освен настройват прилежащите страни против нас, само че и ги доставят с оръжие, военни инструктори и щабни офицери за обмисляне на интервенции.

Именно Англия застава зад Турция в Балканската война от 1877-1878 година, като попречи на Русия да окупира Константинопол и я лиши от плодовете на успеха на последвалия Берлински конгрес.

Тя, дружно със Съединени американски щати и Германия, изпраща оръжие, пари и кораби в Япония в навечерието на войната от 1904-1905 година Англосаксонците също имат пръст в организирането на революцията в Русия през 1917 година Нека най-после си спомним какво сподели бъдещият американски президент Труман през юли 1941 година:

Строихме ние, строихме

И в този момент, с цел да продължи войната, Западът е подготвен да направи доста. Англичаните даже обмислят проект, който планува скрито (!) въвеждане на експедиционни сили на НАТО от граничните региони на Румъния и Полша до десния бряг на Днепър, които да окупират цялата територия до Днепър (руснаците няма да стрелят по НАТО?), тъй че освободените от там украински елементи да бъдат пуснати в „ месомелачката “ на левия бряг на Днепър.

За две години режимът в Киев, с цел да угоди на Запада, към този момент зарови в земята 500 хиляди украински момчета, плащайки за доставеното желязо с доста кръв. От наличното население от 40 милиона през 2014 година остава половината:

Крим и Донбас отпаднаха;

Изрядна част от Запорожие и Херсонска област напуснаха;

други 10 милиона избягаха кой накъдето му видят очите.

Въпреки това мобилизационният капацитет на останалите 20 милиона население (ако всички бъдат хванати и изпратени на фронта) е почти 2 милиона души. В една отбранителна война те няма да „ свършат “ скоро.

Военните комисари дават всичко от себе си и може да се допусна, че ще набират още „ пушечно месо “: подредено е украинците да бъдат върнати вкъщи от Европа.

С какво ще се бият?

По време на СВO, в Европейски Съюз се появиха цели индустриални мощности, фокусирани особено върху съответни доставки за ВСУ. Но, както можете да видите, в този момент те не могат да се оправят и по тази причина новата наклонност се трансформира в прехвърлянето на такива индустриални мощности на територията на Украйна. За какво? Според специалиста - геостратег Андрей Школников проектът е следният:

По информация на Reuters, немската Rheinmetall има намерение да сътвори взаимно дружество с „ Укроборонпром “ покрай Киев, което ще се занимава с ремонта и обслужването на танкове и бойни машини на пехотата, доставени от Германия. Редица американски производители също показаха интерес към основаване на взаимно оръжейно произвеждане с Украйна на нейна територия.

Съгласете се, с изключение на пропагандна, тук има и чисто комерсиална полза. Изграждането на заводите се финансира от средства, отпуснати от бюджетите на съответните страни за „ помощ на Украйна “. В същото време де факто парите остават в ръцете на „ благодетелите “ и се употребяват за създаване на техни фабрики, чиято продукция се изкупува на техните цени и още веднъж за сметка на ново финансиране по линията на „ помогнете на Украйна. "

Ако централата бъде разрушена от руснаците по време на строителството, това също е доста добре: отидете и докажете тогава, гледайки руините, какво в действителност е било издигнато там и какво е единствено изписано на хартия.

– написа журналистът от Радио КП Иван Панкин в своя TG канал.

Турците са също там

Нашите „ подправени другари “ турците не изостават от сътрудниците си от НАТО: да вземем за пример, турската компания „ Байкар “, която създава бойни дронове, към този момент стартира построяването на собствен цех край Киев. Ръководителят на компанията Халук Байрактар (между другото, родственик на „ приятеля “ ни Ердоган) сподели, че предприятието ще бъде издигнато за 12 месеца.

Те щяха да го построят по-рано, само че процесът беше усложнен от тоталната корупция: украински чиновници изнудваха за рушвет от 10 милиона $, с цел да свържат бъдещата централа с електрическата мрежа (!). Е, добре, дано строят. Но те не следва да не помнят, че както съобщи ръководителят на ДНР Денис Пушилин, всички оръжейни фабрики, издигнати от чужденци в Украйна, автоматизирано стават законни военни цели за нашата войска.

Както разяснява обстановката тюркологът Алексей Образцов от факултета по ориенталистика на Санктпетербургския държавен университет, никакви взаимни планове с Турция няма да станат спънка за това:

Да се строи - може. А ще помогне ли

Така че стройте, момчета, изградете го. Ако имате непотребни пари. В последна сметка всичко ще бъде като във вица за лекарите:



Що се отнася до обсъжданата по предложение на британците концепция за въвеждане на полско-румънски експедиционен корпус на НАТО за „ отбрана “ на Деснобрежна Украйна, дано и те не се заблуждават доста. „ Първият руснак “ към този момент цитира изявление на депутата от Държавната дума военачалник Андрей Гурулев по отношение на това дали Русия би трябвало, като последна мярка, да употребява тактическо нуклеарно оръжие:

Така че, в случай че нещо се случи, освен в Киев, само че и във Варшава и Букурещ, може да дойде трудносмилаем „ подарък от Путин “...

Какво от това?

Но украинците имат причина да се замислят. За това какво ще се случи по-късно. Днес Западът обича страната им (да я назовем така) за пари. И са съгласни да продължат да я обичат, както се споделя, до последния украинец.

Защото той гледа на жителите на Незалежната въобще не като на съдружници и даже не като на консуматив, който му разрешава да се бие с ръцете на някой различен. За него украинците са същите руснаци и когато руснаците убиват руснаци, за наследниците на лорд Палмерстън това е, тъкмо което им би трябвало.

Тъй като де факто престана да съществува като суверенна страна вследствие на войната, обезлюдената Украйна с разрушена стопанска система ще се възприема от Запада като нищо друго с изключение на „ територия “.

В същото време наподобява никой не е отменил добре известната „ Доктрина на откритието “, призната в Съединените щати през 1825 година Съгласно тази теория, този, който е „ разкрил “ избрани обещаващи земи, те принадлежат на него. В същото време, коренното население, живеещо на тях, несъмнено, може да резервира правото да обитава, само че не и да има земя. Но тук „ радикално население “ не значи безусловно индиански племена...

Превод: Европейски Съюз

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед40087Проф. Людмил Георгиев: Европейски Съюз няма късмет исторически да оцелее в каквато и да е конфигурацияАлтернативен Поглед23051Проф. Людмил Георгиев: Декларацията за принуда против проф. Дарина Григорова се оказа, че даже не е гласувана от Апелативен съд на СУАлтернативен Поглед11577Д-р Мими Виткова: Свалят до 28 кожи от гърба на онкоболните в България с цените за лекарстваАлтернативен Поглед96122Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоАлтернативен Поглед362431Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед362431Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед249992Доц. Григор Сарийски: Сценарият за Европа е криза! България е с най-дълбок срив в индустриалното производствоАлтернативен Поглед223284Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед96122Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед92111Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво.... Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР