Европейският парламент дебатира днес предложение за резолюция, в която Европейският

...
Европейският парламент дебатира днес предложение за резолюция, в която Европейският
Коментари Харесай

ЕС ще бъде обявен за зона на свобода за ЛГБТИ общността |

Европейският парламент дебатира през днешния ден предложение за резолюция, в която Европейският съюз е разгласен за Зона на независимост за ЛГБТИ общността.

Предложението идва като реакция на зоните без ЛГБТИ идеология, оповестени от стотина полски общини, оповестява Българска телеграфна агенция.

Предложението за резолюция, която няма да има обвързващ темперамент, ще се гласоподава на следващия ден от евродепутатите.

Европейската комисарка по равнопоставеността Хелена Дали изрази поддръжка за самодейността.

Тя акцентира, че в няколко страни на Европейски Съюз представителите на ЛГБТИ общността се сблъскват с възходящи офанзиви от страната по политици, духовни лица и други публични фигури.

Европейски Съюз би трябвало да бъде зона за независимост за всички, без изключение, сподели Дали.

Вносител на проекта за резолюцията е немската евродепутатка Тери Райнтке, съпредседателка на специфична група в Екологичен потенциал, отдадена на въпросите на ЛГБТИ общността. Тя акцентира, че този документ е първи стадий.

Знаем, че нашите животи са към момента в заплаха, че нашите права са лимитирани, нашата независимост е задушена на доста места в Европейски Съюз, съобщи Райнтке и добави, че борбата към момента надалеч не е извоювана.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР