Европейският клубен футбол се завръща с пълна сила. Първенствата в

...
Европейският клубен футбол се завръща с пълна сила. Първенствата в
Коментари Харесай

Днес започва италианското футболно първенство

Европейският клубен футбол се завръща с цялостна мощ. Първенствата в Англия, Испания, Германия и Франция започнаха, а през днешния ден ще се възобновят срещите и в италианската Серия “А ”. На Апенините още са в еуфория, откакто “Скуадра адзура ” подвигна европейската купа, само че настъпи време погледите да бъдат отправени към 20-те тима, които ще забавляват почитателите на Калчото в идващите 9 месеца. 

Отборът на Интер дълго преследваше купата и я заслужи, само че малко на брой имат вяра, че “нерадзурите ” ще останат на върха. Антонио Конте напусна треньорския пост, а финансовите проблеми принудиха управлението да продаде две от най-големите звезди на отбора - Ромелу Лукаку и Ашраф Хакими. Броени следмици, откакто честваха спечелването на Скудетото, почитателите излязоха на митинг против китайските притежатели. Новият треньор Симоне Индзаги ще има тежката задача да внедри новите попълнения Един Джеко, Хакан Чалханоолу и Дензъл Дъмфрис, а някогашният ментор на Лацио сигурно се надява в даден стадий от сезона да може да разчита и на Кристиан Ериксен. 

Ще се настани ли още веднъж нтус на трона? Повечето анализатори са на мнение, че “Старата госпожа ” е любимец номер 1 и е мъчно да не се съгласим. Масимилиано размени Андреа Пирло, който не съумя да оправдае упованията в дебютната си година като треньор, и е окуражен още веднъж да написа история с “бианконерите ”. Кристиано пък обори всички спекулации и даде да се разбере, че остава в. Неостаряващите и още веднъж ще са познатата стена за съперниковите нападатели, а наличието на Роналдо,,,, и е показателно за голямата офанзивна мощност на Юве. И в случай че до момента “ахилесовата пета ” на отбора беше халфовата линия, към нея към този момент се причислява, което сигурно е още една добра вест за Алегри. 
направи впечатляващ сезон и реализира огромната си цел - завърна се в Шампионската лига. Място в топ 4 ще е задача най-малко през новата акция, въпреки че тифозите на “Дявола ” се надяват съставът да огледа самоуверено към купата. Идването на наподобява добър ход, а от беше закупен и бранителят, който остави положителни усещания в интервала си като преотстъпен. постави завършек на сапунената опера към новия си контракт и мина в Сен Жермен, а избор номер 1 под рамката ще е привлеченият от Лил Майк Менян.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР