Катастрофа между кола и мотор е станала на пътя Ловеч

...
Катастрофа между кола и мотор е станала на пътя Ловеч
Коментари Харесай

Катастрофа с моторист затвори пътя Ловеч – Левски

Катастрофа сред кола и мотор е станала на пътя Ловеч – Левски. Мотористът е потърпевш тежко. Участъкът Дойренци – Александрово е затворен за придвижване поради случая. 

Лек автомобил и мотор са се блъснали преди кръгово кръстовище

Катастрофата е станала в 9:50 часа на завой преди село Александрово. Ударили са се лек автомобил и мотоциклет.

Пострадал е лидерът на мотоциклета, който е превозен в тежко положение в ловешката болничното заведение, заяви Българска телеграфна агенция.

 Сблъсък сред пътнически и товарен трен в Чехия, има жертви и доста ранени (ВИДЕО+СНИМКИ) 7 мин. Сблъсък сред пътнически и товарен трен в Чехия, има жертви и доста ранени (ВИДЕО+СНИМКИ)  Слънчев четвъртък с превалявания на по-малко места 2 мин. Слънчев четвъртък с превалявания на по-малко места  В страните от Европейски Съюз стартира гласуването за Европейския парламент 2 мин. В страните от Европейски Съюз стартира гласуването за Европейския парламент  Владимир Путин отново заплаши с нуклеарно оръжие, в случай че Русия се почувства застрашена 2 мин. Владимир Путин отново заплаши с нуклеарно оръжие, в случай че Русия се почувства застрашена  Гръмотевична стихия и градушка като лешник: Дървета паднаха върху коли в Хасково (СНИМКИ и ВИДЕО) 3 мин. Гръмотевична стихия и градушка като лешник: Дървета паднаха върху коли в Хасково (СНИМКИ и ВИДЕО)  Мотивът за срязаните спирачки на локомотив – длъжностен спор 2 мин. Мотивът за срязаните спирачки на локомотив – длъжностен спор  Сблъсък сред пътнически и товарен трен в Чехия, има жертви и доста ранени (ВИДЕО+СНИМКИ) 7 мин. Сблъсък сред пътнически и товарен трен в Чехия, има жертви и доста ранени (ВИДЕО+СНИМКИ)  Слънчев четвъртък с превалявания на по-малко места 2 мин. Слънчев четвъртък с превалявания на по-малко места  В страните от Европейски Съюз стартира гласуването за Европейския парламент 2 мин. В страните от Европейски Съюз стартира гласуването за Европейския парламент  Владимир Путин отново заплаши с нуклеарно оръжие, в случай че Русия се почувства застрашена 2 мин. Владимир Путин отново заплаши с нуклеарно оръжие, в случай че Русия се почувства застрашена  Гръмотевична стихия и градушка като лешник: Дървета паднаха върху коли в Хасково (СНИМКИ и ВИДЕО) 3 мин. Гръмотевична стихия и градушка като лешник: Дървета паднаха върху коли в Хасково (СНИМКИ и ВИДЕО)  Мотивът за срязаните спирачки на локомотив – длъжностен спор 2 мин. Мотивът за срязаните спирачки на локомотив – длъжностен спор

В момента се прави оглед на местопроизшествието. Причините за злополуката към момента се обясняват.

Пострадалият е откаран в болница

Обходният маршрут в двете направления е през селата Дренов и Дойренци.

Общо 19 души са потърпевши при катастрофи в страната през миналото денонощие. Тежките пътни произшествия са 18.

В София са станали три тежки и 23 леки катастрофи. Пострадали са минимум трима души.  

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР