Европейската комисия публикува пълния текст на проекта за Споразумение за

...
Европейската комисия публикува пълния текст на проекта за Споразумение за
Коментари Харесай

ЕК публикува текста на споразумението с Лондон - 1246 страници

Европейската комисия разгласява цялостния текст на плана за Споразумение за търговия и съдействие сред Европейски Съюз и Обединеното кралство след завършването на излизането на страната от общността (Брекзит), преходният интервал, по който ще завърши на 31 декември.
Текстът на документа, който е с размер 1 246 страници, е оповестен в.
 Свърши се с Брекзит - ето по какъв начин се разделят Европейски Съюз и Англия Свърши се с Брекзит - ето по какъв начин се разделят Европейски Съюз и Англия
Англия и Европейският съюз съумяха да сключат комерсиално съглашение, с което де факто завършиха Брекзит (Brexit) тъкмо преди...
„ Текстът беше подготвен за издание в петък, само че взехме решение да го огласим след [католическата] Коледа, с цел да не усложняваме празниците за нашата експертна, медийна и политическа общественост “, сподели източник в Европейската комисия пред ТАСС.
На собствен ред представителят на Комитета на непрекъснатите представители на Европейски Съюз Себастиан Фишер написа в Twitter: " За всички, които се интересуват от договорката за след Брекзит. Всичките 1246 страници от плана на Споразумение за търговия и съдействие сред Европейски Съюз и Обединеното кралство са оповестени. Приятно четене! "

‼️ For all those interested in the: The 1.246 pages of the draft EU-UK Trade and Cooperation agreement are now public. Enjoy the read!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР