Европейската комисия (ЕК) е приела новата стратегия за борба с

...
Европейската комисия (ЕК) е приела новата стратегия за борба с
Коментари Харесай

ЕК затяга борбата с измамите с европари

Европейската комисия (ЕК) е приела новата тактика за битка с измамите. Документът се стреми да усъвършенства в допълнение разкриването, санкционирането и предотвратяването на измами и ще поддържа напъните на Европейска комисия за по-нататъшно понижаване на измамите против бюджета на Европейски Съюз.

Новата тактика, касаеща и бранш " Селско стопанство ", упорства за по-голяма координация и по-добра съгласуваност в битката с измамите сред другите отдели на комисията. Освен това основава условия за по-активни ограничения за битка с измамите, учредени на данни, през идващите години. Визията зад новата тактика е да се ускори съществуващата система за битка с измамите, оповестиха от пресофиса на Европейска комисия.

Планът на Европейската комисия, който ще засегне и земеделието, ще се стреми да подсигурява, че се употребяват оптимално наличните данни за попречване и откриване на измами. Тя се концентрира върху възстановяване на качеството и пълнотата на съответната информация, обединяването на разнообразни източници на данни и основаването на по-интелигентни принадлежности за правене на оперативни изводи.

Стратегията също по този начин се стреми да ускори корпоративния надзор на комисията по въпросите на измамите, като даде на Европейската работа за битка с измамите (ОЛАФ) доста по-силна консултативна и надзорна роля. ОЛАФ ще прави наложителни прегледи на тактиките за битка с измамите на всички дирекции на комисията и ще следи тяхното използване. Така ще се ускори цялостното ръководство на системата за битка с измамите.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР