Европейската футболна централа реши на извънредното заседание на Изпълнителния си

...
Европейската футболна централа реши на извънредното заседание на Изпълнителния си
Коментари Харесай

УЕФА отне на Русия домакинството на финала на Шампионска лига |

Европейската футболна централа реши на изключителното съвещание на Изпълнителния си комитет в петък заран, че ще реалокира финала на Шампионската лига от втория по величина съветски град Санкт Петербург на " Стад дьо Франс " в Париж, оповестиха от формалния уебсайт на УЕФА. 

Финалният мач остава на 28 май. 

От организацията благодариха на френския президент Еманюел Макрон за персоналната му поддържа и съдействието му за преместването на срещата във Франция " във време на несравнима рецесия ". УЕФА в партньорство с френското държавно управление ще направи всичко допустимо да достави с артикули от първа нужда футболистите в Украйна и фамилиите им, заяви Българска телеграфна агенция. 

От УЕФА оповестиха още, че всички съветски и украински клубове, които вземат участие в надпревари под егидата на федерацията, би трябвало да играят домакинските си мачове на неутрални терени до второ разпореждане. 

В околните дни може да бъде свикано едно едно изключително съвещание на Изпълнителния комитет на УЕФА, на което да бъдат наложени нови наказания по отношение на рекламните контракти с " Газпром ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР