Европейската футболна централа държи в шах ЦСКА за гостуването на

...
Европейската футболна централа държи в шах ЦСКА за гостуването на
Коментари Харесай

УЕФА държи под напрежение ЦСКА

Европейската футболна централа държи в шах ЦСКА за гостуването на Македония Гьорче Петров в четвъртък, написа " Тема Спорт ". Както е известно, дуелът сред двата отбора от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите по стратегия би трябвало да се организира въз основата на националния тим в Скопие.

Антибългарските митинги в столицата на югозападната ни съседка обаче може да доведат до смяна на арената на срещата. За това тръбят и медиите в Северна Македония. Сред вариантите са Струмица и сръбският град Ниш. Двубоят обаче наближава и крайното решение се чака всеки миг. Освен това армейците от дълго време са резервирали хотел в Скопие, като надали ще си получат назад парите. Очаква се изясненост по тематиката да има през днешния ден.

Иначе билетите за гостуването на алените на Локо Сф на следващия ден ще се продават и на касите на " Българска войска ". Те ще работят през днешния ден от 16:00 до 20:00 ч. и на следващия ден от 12:00 до 16:00 ч. За почитателите на ЦСКА са отпуснати 2000 пропуща на цена от 10 лв..
 Още трима нигерийци идват на
Още трима нигерийци идват на " Армията "

Африканците са били препоръчани на " алените " от български агент
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР