Еврокомисарят Мария Габриел обяви фотоконкурс, озаглавен „Това лято ще посетя

...
Еврокомисарят Мария Габриел обяви фотоконкурс, озаглавен „Това лято ще посетя
Коментари Харесай

Ще посетя Европа – фотоконкурс, насърчаващ културния туризъм

Еврокомисарят Мария Габриел разгласи фотоконкурс, озаглавен „ Това лято ще посетя Европа – открийте просвета, която е покрай Вас! “

Той е част от осведомителна акция в обществените медии, която има за цел да насърчи локалния културен туризъм. В него може да взе участие всеки европейски жител, като за задачата би трябвало да качи фотография наhttps://pr.easypromosapp.com/register/899120. Но фотографията единствено не е задоволителна – тя би трябвало да е съпроводена от пояснителен текст (40-50 думи), в който създателят да опише историята към фотографията и по какъв метод я свързва с европейската просвета и завещание. Снимките би трябвало да са с размер сред 2 MB до 10 MB.

Крайният период за присъединяване е 20 август, до 23.59 часа. Ще бъдат оповестени трима спечелили. Всеки от тях ще получи ваучер на стойност 200 евро за посещаване на културно събитие или културна забележителност.

В рамките на осведомителната акция Мария Габриел напомня, че културният туризъм съставлява 40% от европейския туризъм, а трима от четирима европейци избират мястото, на което да почиват, според от културните забележителности в близост. В същото време пандемията от ковид засегна най-тежко секторите на културата и туризма и за това всяка поддръжка за тях в този сложен миг е от голяма важност.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР