Еврофутбол“ отпразнува своята 25-годишнина с петзвездно парти за служителите в

...
Еврофутбол“ отпразнува своята 25-годишнина с петзвездно парти за служителите в
Коментари Харесай

„Еврофутбол“ отпразнува 25-годишнината си с петзвездно парти

„ Еврофутбол “ отпразнува своята 25-годишнина с петзвездно празненство за чиновниците в зала „ Роял “ на София хотел Балкан. Около 200 присъстващи си припомниха израстването на компанията от старта на приемането на спортни залози при започване на 90-те години на 20-и век в тогавашното кафене „ Колумбия “ до през днешния ден, когато „ Еврофутбол “ е най-известната и разпознаваема компания за спортни залози в България с мрежа от букмейкърски пунктове в цялата страна.

 party-25-years-eurofootball-3 Основателите, съдружниците и ръководителите на „ Еврофутбол “ получиха грамоти за големия си принос, деятелност, ангажираност и старания за възстановяване на работата, модернизиране на компанията и грижа за чиновниците. Трима от районните представители и титулярите на най-успешните букмейкърски пунктове в страната бяха отличени за своята интензивност и възходящите доходи. Избрани посредством анкета чиновници на „ Еврофутбол “ бяха наградени за своите специфични качества, умения и гении.

След разрязването на торта „ 25 години „ Еврофутбол “ празненството продължи с доста музика и танци, които включваха осъществявания онлайн на един от най-обичаните български поп реализатори Любо Киров и празненство с диджей Радо.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР