Евродепутатът Николай Бареков направи анализ на политико-медийните схеми, които са

...
Евродепутатът Николай Бареков направи анализ на политико-медийните схеми, които са
Коментари Харесай

Бареков се закани на Червенобузко” Прокопиев, “Мустака” Василев, “джуджетата” Донев и Ганчев и техния “Чичо Скруч” от Драгалевци: Ще продължа да разобличавам далавери ви!

Евродепутатът Николай Бареков направи разбор на политико-медийните схеми, които са дирижирани от олигархията и каква би могла да бъде крайната цел.

Постът на Бареков във Facebook (без редакторска намеса):

Фабриката за подправени вести в България към този момент си има лице и това “красиво и тунинговано” лице е телевизия BIT, за която всички знаем от къде се финансира и КОЙ написа сюжета на нейните псевдоводещи.

Навремето ние от ТВ7 платихме новия тунинг на Люба Кулезич, през днешния ден нямам подозрение КОЙ белградски "доктор Енчев " тунингова цяла кабеларка със съмнителните си активи, източени от българската стопанска система.

Онзи ден отхвърлих на шефа на същата тази телевизия да гостувам в нея с ясния мотив, че не желая да влизам в дискусия с някогашни мои чиновници, които в този момент са на заплата при олигарсите.

За какво става въпрос?

Първо, тази заран в телевизия BIT се реализира ефирен годеж сред партията на ген. Атанасов и “Дай България” на Христо Иванов. Ритуалът се състоя пред благоговейните погледи на две журналистки, които си разрешиха да ме цитират, без да ми загатват името, като заключиха, че “имаме новина”.

Новина може да е за кокошките в студиото, само че не и за мен, тъй като аз от дълго време знам, че против мен на евроизборите през 2019-а ще се изправи коалиция “Олигарх” или както аз я назовавам коалиция “Белградски мустак” - сбирщината от байганьовски люспи от т.н “дясно пространство”, които ще опитат да промъкнат следващата алена подлога в Народното събрание. Всички “умни и красиви” по жълтите павета ще се опитат да вкарат в Екологичен потенциал следващия Бай Ганьо, който ще нагъва консерви, ще спи на гарата и ще икономисва по 300 евро отплата, която ще му изплаща Екологичен потенциал за пътешестване до Брюксел. Това сте вие “умните и красивите”.

Продължавам по-нататък с една моя “бивша близка до сърцето ми” сегашна журналистка Диана Радева, която прибрах от улицата по персоналната молба на тогава министър председател първи мандат Бойко Борисов, и която продължи след това да дялка на тезгяха в цеха за подправени вести. В студиото си тя беше поканила една моя някогашна ПР-ка и един юноша с тип на извънредно неосведомен полово и политически “журналист”. Та те тримата издялкаха лъжливата вест по какъв начин Бареков и Пеевски дружно бутнали Цолова от столчето в Нова телевизия. Бившата ми ПР-ка, която беше преди този момент и публицист, за нейна чест, не се включи в този хор. Но госпожа Радева, която се трансферира от лагера на Борисов в моя лагер, щастливо се разведе и финишира в лагера на Сашо Диков (при мен се разписваше на заплата от 2500 лв), избля като в текезесарски двор и помоли неориентирания публицист да повтори най-малко два пъти лъжата.

Каква е обикновената цел?

Вместо тематиката да бъде за безочливата корупция в българската публицистика и замогването с пари под масата на хора като Цолова и Николаев, в този момент ще би трябвало да жигосваме тези, които разкриха схемите и методите за облагодетелстване. Вместо да питаме до къде стигна инспекцията на Национална агенция за приходите по противозаконните благосъстояния на водещите от утринния блок на Нова телевизия, огънят се обръща към мен - аз, който бях жертва на фабриката за фашливи вести в продължение на три години. Намесва се и името на депутата и издател Делян Пеевски, за който аз нито чух, нито видях да вземе позиция посредством своите медии или посредством друго обществено послание за сигналите, които цяло лято с жителите от “Антикорупционен отряд” и “Група за жители против корупцията и наглостта в медиите” писахме и внасяхме в прокуратурата. Наглостта и безочието на някогашните ми сътрудници не може да бъде съпоставено даже с арогантността на политиците от ориенталските ширини. Задкулисието и олигархията се пробват да изместят дебата за повсеместната корупция.

Ще завърша с послание към господата “Червенобузко” Прокопиев, “Мустака” Цветан Василев, “джуджетата” Огнян Донев и Гриша Ганчев и техния “Чичо Скруч” от Драгалевци. Никога няма да сбъднете фантазията си да превземете Европейския парламент, правосъдната система и Министерски съвет. Макар останал без безусловно никаква медийна поддръжка, ще не преставам до дупка да разкривам вашите далавери.

Машите на олигархията няма да пречупят ни минимум моята решителност за разкритие на техните далавери и прогнилата от корупция БГ публицистика от най-високото до най-долното равнище. И да не смесваме бездарността и слугинажа с цензурата. Слугинажът на олигарсите на водещите от екрана през днешния ден е по-зловещ от всякаква цензура.

Подозирам даже, че задачата им не е прокарването на следващия прошляк в Екологичен потенциал, а независимо да цъфнат като водачи в листите на идващите европейски избори в посочения от мен ред, подкрепени от шайката, превзела персоналното ми пространство в центъра на града, в който е минал целият ми умишлен живот.

Мишки, давам обещание ви, че и след идващите европейски избори ще си пия кафето с моите другари и със фамилията ми в центъра на София, а вие ще бъдете комфортно настанени с целия комфорт, обезпечен ви от страната, в ЦСЗ.

Поздрави от Брюксел, драги ми смехурковци!
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР