Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки с коментар относно

...
Евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки с коментар относно
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки: Да застанем зад българската кауза – дарения за Паметника на Шипка

Евродепутатът и заместник-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки с коментар по отношение на правото на избор чия благотворителна идея да поддържа всеки от нас – катедралата Нотр Дам или пък Паметника на Свободата на връх Шипка. В момента за паметника, знак на българската независимост, са нужни средства за ремонт.

Ангел Джамбазки моли от потребността да подкрепим българската идея и да дарим пари за ремонта на Паметника Шипка.

Ето какво написа българският евродепутат в социалната мрежа:

Никой не може да държи сметка никому за това по какъв начин и дали демонстрира щедрост, това е персонално решение.

Но плаченето на непознати гробове ми идва в повечко. Не се кахърете толкоз за французите, те ще се оправят. Колониална мощ са.

Ние, българите, би трябвало да гледаме първо нас си. В момента се прави огромен и безценен ремонт на един от знаците на България. За пръв път, откогато е издигнат, впрочем.

Това е Паметникът на Свободата, прочут повече като Паметник Шипка. Гранитен пазач, израсъл от недрата на могъщия Балкан, надълбоко вкопан, врязан във всяко българско сърце. Паметникът на българския дух, воля, смелост и мъжество.

Избирам да поддържа тази българска идея. Не бъди чуждопоклонник, бъди български патриот. Български родолюбец. Подкрепи българската идея, помогни за ремонта на Паметника на Свободата.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР