Евродепуртати атакуваха премиера Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател

...
Евродепуртати атакуваха премиера Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател
Коментари Харесай

Борисов в Страсбург: Зелен човек съм! Спирал съм проекти, за да се излюпят щъркелчета. Министри са пренасяли блатни кокичета

Евродепуртати нападнаха премиера Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила откакто показа цели на Европредседателството ни в Европейския парламент в Страсбург. Премиерът ни бе атакуван по тематиката за битката с корупцията в България.

Сред евродепутатите, които нападнаха Борисов бяха Петър Курумбашев, Николай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив,... към профила и Ска Келер от зелените в Екологичен потенциал

„ Корупция има на всички места и водим голяма борба “, сподели им Борисов. „ Избиран съм 11 пъти като победител на избори в България. София имаше рецесия с боклука, когато станах кмет. Нямаше цех, нямаше нищо. Сега София след Цюрих е най-добре проведената система. Как ще ни избират все нас преди всичко? До 2-3 години ще се оправим с корупцията и то добре. Моля ви, тези наши другари, които стачкуват ми бяха съдружни сътрудници. Разделиха се на три партии с три вожда. Те са нашият най-естествен сътрудник. Не съм отговорен, че завоювах изборите. Социалистите организираха изборите и ние победихме “, отговори на офанзивите Бойко Борисов.

На нападките на Ска Келер, свързани с естествен парк „ Пирин “ откакто държавното управление позволи строителството на втори въжен превоз, министър председателят ни отговори изрично, че и една керемида няма да бъде издигната в Банско отвън втория въжен превоз.

„ Аз самият съм зелен човек. Спирал съм планове с години, с цел да се излюпят щъркелчета. Министрите съм карал да придвижват персонално блатни кокичета, с цел да не ги стъпче валяк. Всичките ни планове са с тунели за мечки, вълци и костенурки “, съобщи Борисов и добави, че в банско сега има един въжен превоз, а хиляди души се качват с колите си в планината и умират десетки дървета. „ България е първа в Европа по нови гори и единствена уголемява горите си. Кой вложител ще даде да му отсекат боровете? Една керемида повече няма да се постави там “, сподели Бойко Борисов на Ска Келер.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР