Евгени Генчев, който уж откри любовта във втори сезон на

...
Евгени Генчев, който уж откри любовта във втори сезон на
Коментари Харесай

Евгени може да си остане ерген дълго време, причината е близък до него човек

Евгени Генчев, който сякаш откри любовта във втори сезон на " Ергенът " наподобява постоянно ще има компликации в любовния живот. И феновете на предаването схванаха повода за това, само че чак в последните епизоди, когато в действителност всички видяхме, че животът му не е по никакъв начин лек. 

Причината за това изказване е майката на пианиста, която съобщи и при диалога си с Елена, и при диалога си с Валерия, че ще бъде съществена фигура в живота на Евгени и най-вероятно неговата обичана ще бъде на назад във времето. Тя даже за момент не се тормози, че концепциите ѝ всичките ѝ внуци да бъдат кръстени на нея и да живее със сина си и снаха си, звучат меко казано...интересно и несъмнено съумя да сплаши Валерия, която пък обаче се оказа дамата на сърцето на Евгени.

Оказа се обаче, че Светла е упражнявала сходно поведение върху всички гаджета на сина си и точно тя е повода той да е ерген. И най-вероятно появяването на Валерия няма да промени този факт. Дори самият Евгени е признавал, че майка му не е одобрила нито едно момиче в живота му, пише woman.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР