Евгени Будинов дебютира като режисьор с Предградие на Ерик Богосян

...
Евгени Будинов дебютира като режисьор с Предградие на Ерик Богосян
Коментари Харесай

Арт посоки с Галя Крайчовска: Време за театър и нови роли

Евгени Будинов дебютира като режисьор с „ Предградие ” на Ерик Богосян на сцената на Врачанския спектакъл. Избира „ Предградие “ поради носталгията към края на 90-те години на предишния век, когато самият той е на 20, тъкмо като героите и израснал в българско предградие. И още веднъж поставя на дневен ред въпросите пред младите - „ А в този момент накъде? ”, „ Оставаме или отпътуваме? ”, „ Лесният или сложният път? ”

В театъра би трябвало да е комфортно и прелестно. Най-после в Сатирата ще има задоволително място пред седалките и няма да се сгъваме и побутваме съседите.

Новият салон с разширено пространство за феновете ще даде още повече комфорт. Усмивките към този момент стартират, с героите от „ Тя, той и още двама трима ” - гостуващ театър на спектакъл „ Боян Дановски, с режисьор Богдан Петканин. Една от най-поставяните по света комедии се трансформира в самобитен справочник, за това по какъв начин една жена би трябвало да води война за своето благополучие.

Тази вечер в " Сълза и смях " ще умираме от смях " Титанично "!

Милица Гладнишка ще разбие всяка форма на стрес, тъй като е надценяван и когато е състоятелен. Потъването на „ Титаник ”, да вземем за пример, не стопира нито мореплаването, нито желанието да се открие Америка, нито дързостта да се вършат титанични неща: и шедьоври, и безобразия - припомнят от екипа на театър, с режисьор Мария Моева. Ексцентрична версия на последните часове на „ Титаник ” ще ни покаже по какъв начин храбрите музиканти на кораба забавляват публиката до самия ѝ край. А шеметната Милица Гладнишка и топ музиканти ще ни понесат на вълните на флирта, джаза и импровизацията.

Фигаро се вихри в новия сезон на спектакъл „ Гео Милев ” - Стара Загора, с друг прочит. Режисьорът Мартин Киселов разяснява - Без да лишаваме от силата на комедията открихме, че пиесата може да приказва на доста равнища и да вълнува освен с хумора, само че и с дълбочината си. Дано сме намерили по нещо за всеки фен. Пък дали е " по-така "?...абе, здраве да е! "
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР